Redactia.ro
Home » Monden » O vedetă părăsește Antena1! Era fericită că a ajuns acolo, dar a plecat după trei luni

O vedetă părăsește Antena1! Era fericită că a ajuns acolo, dar a plecat după trei luni

GALERIE FOTO (2) O vedetă părăsește Antena1! Era fericită că a ajuns acolo, dar a plecat după trei luni

O vedetă părăsește Antena1 după doar trei luni, în condițiile în care se declarase bucuroasă că a ajuns acolo după plecarea de la Pro TV.

Ramona Păuleanu părăsește Antena1! Era bucuroasă că a ajuns acolo, dar a plecat după trei luni

Ramona Păuleanu s-a întors pe micile ecrane după doi ani în care a fost în concediu de creștere a copilului. Ea și soțul acesteia, avocatul Adrian Cuculis, au gemeni. Ramona Păuleanu a revenit la TV, însă nu la Pro TV, postul de televiziune unde și-a câștigat numeroși fani. Ci la „concurență”, la Antena 1, unde a mai fost angajată și acum 15 ani. Iată ce spunea despre job-ul ei la Observator.

„Îmi place foarte mult că la Observator îmi pot scrie singură prognoza, pe felul meu de a fi şi de a vorbi – trece prin filtrul profesionist al producătorului şi meteorologului Simona Căpşună, ea îmi explică dacă am interpretat ceva greşit sau nu şi apoi îmi dă verde şi pot merge mai departe. Prezentarea la Observator este liberă, fără prompter, iarăşi un aspect care mi-a dat mari emoţii, dar au dreptate când spun ca astfel prezentarea este mult mai vie, mai umană, mai aproape de telespectatori”.

Concluzia este că mi-e bine. Fac cu drag ceea ce fac, cu multă plăcere şi entuziasm, nici nu simt că muncesc. Este o relaxare şi o evadare din casă”, a mai zis ea, potrivit Pagina de media.

Iată că Ramona Păuleanu a renunțat și la Observator.

„Și acum o știre de dezinteres național. Aventura mea cu Antena s-a încheiat. Gata, acum sunteți liberi să continuați sa faceți ceea ce făceați”, a spus Ramona Păuleanu pe Facebook.

Ramona Păuleanu a început să lucreze de câteva luni la un podcast intitulat „Creștem mari”, în care oferă sfaturi utile pentru părinți. În plus, ea și soțul ei și-au deschis o afacere în domeniul imobiliarelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: