Redactia.ro
Home » Monden » O vedetă PRO TV a fost implicată într-un grav accident rutier. În ce stare se află

O vedetă PRO TV a fost implicată într-un grav accident rutier. În ce stare se află

GALERIE FOTO (3) pro tv

Momente de cumpănă pentru o fostă vedetă PRO TV. Aida Parascan, care a conoscut celebritatea odată cu apariția la show-ul culinar Masterchef, a fost la un pas de a-și pierde viața într-un cumplit accident rutier. Din fericire, faptul că a purtat centura de siguranță a făcut diferența.

Aida Parascan a fost implicată într-un grav accident rutier

Aida Parascan a povestit prietenilor din mediul online că în data de 11 mai 2023 a fost implicată într-un grav accident rutier, care i-a distrus mașina. Aida a purtat centura de siguranță și, astfel, a evitat producerea unei adevărate catastrofe, conform propriilor spuse.

„Acum 2 ore aș fi putut să-mi pierd viata dacă nu aveam centura de siguranță! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru viață! 
Și DA, ne vedem la Bacău, a fost salvată mare parte din munca mea, iar Duminică, deși cu câteva zgârieturi voi ține conferința! Atât timp cât sunt în viața voi lupta sa aduc Lumina pe Pământ!”, a fost mesajul Aidei Parascan.

vedeta pro tv
Mașina Aidei Parascan

Aida Parascan a renunțat la gătit și a devenit maestru Reiki

Deși gătitul era pasiunea ei principală ținând cont că a participat și la emisiunea Masterchef pentru a demonstra tuturor valențele sale, Aida s-a reprofilat și a lăsat în urmă bucătăria. Acum este interesată de Reiki, a urmat cursurile necesare și are o acreditare care îi permite să activeze în domeniu.

Ea și-a deschis un cabinet de terapie și susține că orice boală are o cauză psihică și că îmbolnăvirea nu este nimic altceva decât rezultatul unei suferințe emoționale și psihice care nu a fost tratată la timp și cu seriozitate.

aida parascan
Aida Parascan 

„Mi-am deschis cabinet de terapie. Eu practic de 10 ani Reiki și radiestezie, am toate inițierile Reiki și sunt luate de la Ovidiu Dragoș Argeșanu. În ultimul an au tot venit către mine oameni care mi-au cerut ajutorul și cu care încă lucrez.

Și din vorbă în vorbă au ajuns la mine. Este o metodă de autovindecare japoneză. Care ajută la autovindecare. Bolile sunt psihosomatice. Și din mental o boală care nu e tratată ajunge să ne îmbolnăvească și fizic.

Atunci când boala devine fizică e clar că omul nu a făcut nimic să înțeleagă situația și să se schimbe. Toate bolile pot fi tratate, dar nu orice om, pentru că trebuie să vrea și el”, declara Aida Parascan, într-un interviu acordat pentru Ego.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: