Redactia.ro
Home » Știri » Oameni atacați cu un cuțit, într-o stație de metrou, din Bruxelles. Polițiștii au sosit la fața locului

Oameni atacați cu un cuțit, într-o stație de metrou, din Bruxelles. Polițiștii au sosit la fața locului

Mai multe persoane au fost rănite, luni seară, într-o stație de metrou din Bruxelles, după ce au fost atacate cu un cuțit de către un individ. La fața locului au sosit și oamenii legii care l-au prins pe infractor și l-au arestat. Anchetatorii nu au oferit mai multe detalii despre această întâmplare.

Oameni atacați cu un cuțit, la o stație de metrou, din Bruxelles

Oameni atacați cu un cuțit, la o stație de metrou, din Bruxelles. Mai multe persoane au suferit răni, după ce au fost atacate cu un cuțit de către un individ, în stația de metrou, din Bruxelles, Gare de l’Ouest din cartierul Molenbeek-Saint-Jean. La fața locului au ajuns și oamenii legii, care l-au prins pe agresor și l-au arestat, transmit știrileprotv.ro.

Anchetatorii se află acum la stația de metrou unde a avut loc întâmplarea și culeg mai multe informații. Nu au comunicat mai multe despre eveniment. Între timp, cazul a fost preluat de Direcţia de poliţie a căilor ferate din cadrul poliţiei federale.

Pietoni atacați cu un cuțit, tot în Bruxelles

Întâmplarea are loc după ce pe data de 2 februarie a mai avut loc un atac cu cuțitul, pe stradă în Bruxelles, în Gent. O femeie a înjunghiat doi pietoni și a încercat să fugă de la fața locului. Polițiștii au reușit să o prindă, după ce au decurs la focurile de armă. Au împușcat-o în braț și au reușit să și aresteze. De altfel, oamenii legii au încercat să afle motivul gestului femeii.

Tot pe data de 2 februarie, la Londra, un bărbat a înjunghiat pe stradă, trei persoane. Autoritățile au catalogat atacul unul de tip terorist. Iar dacă femeia din Gent a fost împușcată în mână, polițiștii britanici au deschis focul și l-au ucis pe atacator. Răniții au fost transportați de urgență la spital, iar unul din cei trei se afla în stare critică.  Atacaorul se numea Sudesh Amman, avea 20 de ani, era din Harrow, nord-vestul Londrei, și tocmai ce ieșise din închisoare în urmă cu o săptămână, după înfăptuirea tragediei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: