Redactia.ro
Home » Știri » Oana Ciocan, avertisment dur pentru Jador. Ce i-a transmis fosta concurentă de la Survivor, după ce artistul a declarat că a surprins-o cu noul iubit

Oana Ciocan, avertisment dur pentru Jador. Ce i-a transmis fosta concurentă de la Survivor, după ce artistul a declarat că a surprins-o cu noul iubit

Oana Ciocan, cunoscută din participarea la Survivor România, a transmis recent un mesaj public către Jador, după ce artistul a susținut că a văzut-o alături de noul ei iubit și chiar ar fi filmat scena. Jador, cunoscut pentru cariera sa în muzica de manele, a sugerat că ar putea face public videoclipul în care a surprins-o pe Oana cu noul partener, ceea ce a stârnit reacția fostei sale iubite.

Jador a făcut declarații despre relația lor

Săptămâna trecută, Jador a postat o imagine pe rețelele sociale alături de Oana Ciocan, dând de înțeles că cei doi au continuat să fie apropiați chiar și după despărțire. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat când Jador a văzut-o pe Oana în compania altcuiva, iar acest moment l-a determinat să vorbească public despre sentimentele sale. În urma acestei apariții, Zanni, câștigător al Survivor România și prieten al cuplului, a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația dintre cei doi, susținând că Oana ar fi fost victima unor comportamente agresive din partea lui Jador.

Zanni a afirmat că Oana l-ar fi sunat pentru a-i povesti despre o presupusă agresiune din partea lui Jador, un aspect care a surprins mulți dintre cei care urmăreau situația. În fața acestor acuzații, Jador a negat vehement, declarând că nu ar putea niciodată să-i facă rău unei persoane pe care a iubit-o. La rândul ei, Oana a intervenit pentru a clarifica situația, spunând că în relația lor nu a existat niciodată violență fizică și că despărțirea lor a avut la bază alte motive.

Mesajul Oanei Ciocan pentru Jador

După ce Jador a susținut că a surprins-o pe Oana alături de noul său iubit și că a filmat totul, Oana a reacționat pe rețelele sociale. Ea i-a transmis public cântărețului că filmarea și publicarea acelui videoclip nu ar fi deloc un gest corect. Într-un mesaj postat pe Instagram, Oana a scris: „M-ai filmat la restaurant din câte îmi dau seama… sper că știi că nu este în regulă dacă ai pus-o în videoclipul tău.” Mesajul sugerează că Oana este conștientă de ceea ce Jador intenționează să facă și îi atrage atenția asupra faptului că acest lucru ar putea fi considerat o încălcare a intimității sale.

Acest schimb de replici a atras atenția fanilor ambelor părți, care au început să speculeze asupra adevăratului motiv al despărțirii și să urmărească cu interes fiecare mișcare a celor doi.

De ce s-au despărțit Oana Ciocan și Jador

Oana Ciocan a decis să clarifice motivele despărțirii de Jador, afirmând că relația lor nu s-a încheiat din cauza unor conflicte majore, ci din cauza programelor încărcate și a lipsei de timp petrecut împreună. Tânăra a declarat într-un videoclip postat pe rețelele sociale că nu a fost niciodată victima vreunei forme de violență din partea lui Jador, contrazicând astfel zvonurile vehiculate anterior. Ea a subliniat că relația lor s-a bazat pe respect și afecțiune reciprocă.

“Nu au existat niciodată altercații între mine și Ionuț. Nu au fost niciodată violențe între noi doi. Ne-am iubit foarte mult, ne purtăm un respect. Ionuț este un om extraordinar care m-a iubit, m-a respectat, mi-a acordat atenție, a fost un om foarte, foarte bun. L-am iubit extraordinar de mult.

Nu am vorbit și nici nu ținem legătura pentru că suntem două pietre tari. (…) Despărțirea noastră a venit în urma faptului că el muncește extraordinar de mult și, cumva, noi nu aveam timp unul pentru celălalt, iar asta ne-a cauzat cumva. Poate că la momentul respectiv nu ne-am acordat răbdare unul altuia, nu știu exact. Au fost lucruri minore, doar că alegerea noastră a fost să ne despărțim”, a explicat Oana Ciocan într-un clip video.

Ea a explicat că relația lor a început să se deterioreze din cauza programului încărcat al lui Jador, ceea ce le-a redus semnificativ timpul petrecut împreună. Această distanțare a dus în cele din urmă la despărțire, Oana menționând că, deși amândoi s-au iubit foarte mult, nu au reușit să acorde suficientă răbdare relației.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: