Redactia.ro
Home » Monden » Oana Ciocan, avertizată cu privire la atitudinea lui Jador. Războinica a fost pusă la zid de o concurentă: ”Mi-a zis să am grijă”

Oana Ciocan, avertizată cu privire la atitudinea lui Jador. Războinica a fost pusă la zid de o concurentă: ”Mi-a zis să am grijă”

Într-o lume a spectacolului și a competițiilor acerbe, relațiile dintre participanți și dincolo de camerele de filmat capătă adesea dimensiuni neașteptate. Ediția de marți seară, 12 martie 2024, a emisiunii Survivor All Stars nu a făcut excepție, scoțând la iveală dinamici complexe și sentimente profunde, în centrul cărora se află Oana Ciocan și celebrul solist Jador.

În ciuda eliminării premature a lui Jador din competiție, pentru nerespectarea regulilor, legătura dintre el și Oana, demonstrată prin fidelitatea și declarațiile ei, rămâne neclintită și devine un subiect de discuție captivant pentru public.

Oana Ciocan, avertizată cu privire la atitudinea lui Jador

Oana Ciocan, iubita lui Jador, a surprins audiența cu dezvăluiri incredibile despre încercările unor concurenți de a interveni în relația ei cu solistul. Aceste intervenții au luat forma unor avertismente venite din partea echipei Faimoșilor, și mai precis de la Ștefania, o concurentă care a încercat să o avertizeze pe Oana în legătură cu Jador. Ștefania i-a sugerat Oanei să fie precaută cu viitorul ei, sugerând implicit neîncrederea în solist. Cu toate acestea, Oana și-a reafirmat încrederea neștirbită în partenerul ei, subliniind că relația lor este bazată pe totală încredere.

În ciuda potențialelor intenții bune ale Ștefaniei, colegii de echipă ai Oanei și ea însăși au respins aceste intervenții, considerându-le nepotrivite. Alex Delea, un coleg de echipă, a punctat că sfaturile ar trebui să vină dintr-o cunoaștere profundă și dintr-o relație de prietenie, condiții care nu erau îndeplinite în acest caz.

„Oamenii mulți tind să dea sfaturi din exterior, ei necunoscând ce este în interior. Mergeam să susțin un coleg sau o colegă, nu mai țin minte exact, pentru că m-a bulversat destul de mult întâmplarea.

Lângă noi era și TJ, Duli și Ștefi de la Faimoși. L-a un moment dat, s-a uitat așa la mine și mi-a zis dacă sunt bine. Ștefi mi-a zis, ceva de genul, că să am grijă, că ei mă plac pe mine, că sunt un om bun și să am grijă de viitorul meu”, a povestit Oana Ciocan despre gestul Faimoasei.

„Ștefania este o fată bună, cel puțin impresia asta o am despre ea, intenția ei nu a fost una rea. Eu știu cel mai bine ce am acasă. Omul despre care ei au o părere și omul în care ei au dat toți este jumătatea mea. Este omul cu care eu o să trăiesc o viață. Pentru ei poate să fie cel mai groaznic om, oricum vor ei. Omul ăla, pentru mine, nu are defect”, a mai adăugat Războinica despre Jador.

„Și sfaturile astea se dau în niște condiții. Dai un sfat într-o echipă, dai un sfat de la prieten la prieten. Dacă noi nu ne cunoaștem atât de bine și tu dai un sfat? Nu e treaba ta”, a spus Alex Delea.

Oana Ciocan este îndrăgostită de Jador

Declarațiile Oanei Ciocan reflectă o iubire profundă și o încredere absolută în Jador, descriind sentimentul ca fiind similar cu a merge legat la ochi, dar în același timp conștient de tot ce se întâmplă în jur. Ea subliniază autonomia și dreptul ei de a decide asupra propriului viitor, reiterând că nimeni nu o poate determina să își schimbe percepția asupra relației cu Jador.

„Este foarte amuzant că e pentru prima dată în viața mea când chiar am o încredere din aia. Știi când te simți legat la ochi, dar tu știi ce se întâmplă în fața ta. Așa mă simt eu acum.

(…) Ei ce-au zis, ‘Fata este la locul ei. Cum ar putea să se înțeleagă bine cu el?’. Dar nu este treaba lor, nu este viața lor. Eu îl știu cel mai bine. Nu ai cum să vii tu la mine și să-mi spui. ‘Știi, trebuie să ai grijă! Că e viitorul tău’. Tocmai, tu spui, e viitorul meu. Eu aleg”, a mai completat Războinica, la PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: