Redactia.ro
Home » TV » Oana Cuzino pleacă de la PRO TV. „Ce se întâmplă doctore?” scoasă din grila trustului. Care a fost reacția prezentatoarei

Oana Cuzino pleacă de la PRO TV. „Ce se întâmplă doctore?” scoasă din grila trustului. Care a fost reacția prezentatoarei

Ultimul anunț al celor de la PRO TV a luat prin surprindere pe toată lumea! După ani de zile în care emisiunea „Ce se întâmplă doctore?” a fost urmărită de milioane de români, aceasta va dispărea din grila de programe a celor de la Pro Tv. Care a fost reacția Oanei Cuzino.

Ce mesaj a transmis Oana Cuzino

Recent, reprezentanții postului de televiziune PRO TV au trimis un comunicat prin care își anunță telespectatorii că o schimbare majoră va avea loc în cadrul trustului media. Acești au decis emisiunea „Ce se întâmplă doctore?” să fie scoasă din grila de program după 18 ani de colaborare cu Oana Cuzino. Fanii emisiunii au fost luați prin surprindere de anunțul acesta.

Emisiunea Ce se întâmplă, doctore? difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10:00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă. De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos. Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale.„, a fost comunicatul transmis de cei de la PRO TV.

Oana Cuzino, o prezență discretă și foarte rafinată a ținut să le transmită un mesja fanilor emisiunii. Aceasta este una dintre cele mai apreciate și frumoase prezentatoare de televiziune pe care România le are. Oana Cuzino a confirmat „despărțirea” de televiziunea pentru care a lucrat timp de 18 ani și și-a îndemnat fanii să viziteze site-ul ei web unde își av continua treaba în domeniul sfaturilor medicale.

Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediului căreia v-am fost alături, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani! Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele. Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online. De altfel, un astfel de portal, ‘360 de grade’ reprezintă singura alternativă ce poate adresa interesele și nevoile complexe ale oamenilor în ziua de azi! (…) DOC este doctorul personal al fiecăruia în sănătate și lifestyle și vă mulțumesc că sunteți parte activă din acest Univers complex, dedicat sănătății și stării de bine! Aveți grijă de sănătate! Vă aștept alături de echipa de Experți DOC în fiecare zi și la orice oră, pe DOC.ro… nu numai dimineața! „, a fost mesajul Oanei Cuzino.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: