Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis, mărturisiri despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Ce așteptări are de la 2022

Oana Lis, mărturisiri despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Ce așteptări are de la 2022

Anul 2021 a reprezentat un moment dificil pentru Viorel și Oana Lis, în special datorită problemelor de sănătate pe care le întâmpină fostul edil al capitalei. În urmă cu câteva săptămâni au fost infectați cu Coronavirus, iar acum efectele bolii sunt încă resimțite. Viorel Lis își revine mai greu, iar situația lor financiară este una destul de delicată.

Ajuns la vârsta de 77 de ani, Viorel Lis se confruntă cu numeroase probleme de sănătate. Ajutorul soției sale, Oana, a devenit necesar pentru el, mai ales în contextul epidemiologic actual, când persoanele mai în vârstă sunt expuse unui risc foarte mare. Cu toate că au făcut multe sacrificii și au stat departe de locurile aglomerate, cei doi soți s-au infectat cu Coronavirus în luna noiembrie. Au avut nevoie de îngrijiri mediale, iar în cele din urmă au trecut cu bine peste acest episod dificil.

Oana Lis, mărturisiri despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

În timp ce Oana și-a revenit mai repede, Viorel Lis încă resimte efectele bolii. Organismul său este slăbit, așa că partenera sa încearcă să-l ajute și se informează din diferite surse pentru a găsi cele mai bune tratamente și soluții. I-a cumpărat vitamine și suplimente, dar efectele benefice ale acestora sunt destul de lente.

„Viorel are diferite stări, oricum avea o stare de sănătate mai precară și bineînțeles că l-a afectat covidul ca orice boală prin care trecem și ca orice traumă asupra organismului. Eu sunt alături de el, îl ajut, încerc să vorbesc cu cât mai mulți medici să aflu cât mai multe păreri, sunt în grupuri de Facebook cu persoane care au mai avut covid și văd ce au mai făcut ele și acum e perioada în care îi dau tot felul de suplimente pentru plămâni, pentru energie, pentru recuperare.”, a mărturisit Oana Lis pentru WOWbiz.

Pe lângă aceste probleme, Viorel Lis și Oana au destul de multe cheltuieli. Cei doi au o situație materială mult mai modestă decât în trecut, așa că încearcă să se descurce după cum pot mai bine. Suplimentele de care fostul edil are nevoie au fost cumpărate din banii lor, iar prețul nu a fost deloc unul mic.

„Sunt cheltuieli foarte mari pentru că de la stat ai voie doar 7 pastile compensate, iar suplimentele nu sunt băgate în asta. Într-o zi am fost la farmacie și am luat suplimente de 700 de lei. Dar banii nu contează, nu te zgârcești în fața morții și mă bucur că am trecut și peste asta cu bine.”, a mai declarat Oana Lis.

Ce așteptări are de la 2022 Oana Lis

În ciuda acestor dificultăți, Oana Lis privește cu optimism spre viitor și spre anul ce urmează să înceapă. Își dorește să continue proiectele pe care le are în domeniu psiho-terapiei, iar în rest speră doar la liniște și sănătate. Ultimul an a învățat-o să nu-și mai facă planuri și speranțe pe termen lung, deoarece viața este uneori imprevizibilă și ne scoate în cale încercări deosebit de dificile.

„Vreau să lansez un curs de gestionare a atacurilor de panică pentru că și eu am trecut prin asta și văd că multe persoane trec și există rezolvare[…]  În rest să mă bucur de fiecare zi, să mă bucur de ceea ce am, de viața mea, nu am planuri mărețe și nu am nici așteptări foarte mari. Mi se pare foarte bine, mai ales în perioada asta, să te bucuri de prezent.”, a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: