Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis, sacrificii imense pentru fericirea lui Viorel. „Uneori ramai cu regrete”

Oana Lis, sacrificii imense pentru fericirea lui Viorel. „Uneori ramai cu regrete”

Mulți ar fi spus că relația lor nu va ține sau că Oana Lis îl va părăsi în momentele grele pe soțul ei Viorel Lis, dar iată că blondina a demonstrat contrariul și este o soție model. Cu toate că Viorel Lis nu este în cea mai bună stare de sănătate, iar Oana este încă tânără, ea preferă să petreacă timpul alături de soțul ei și să nu-l scape din ochi o secundă. Oana Lis a făcut și încă face multe sacrificii care demonstrează iubirea ce i-o poartă fostului edil al Capitalei.

Oana Lis, declarații emoționante

De ceva vreme este bine știut faptul că starea de sănătate a lui Viorel Lis nu este una tocmai bună. Cea mai afectată persoană de acest lucru este chiar Oana Lis. Frumoasa blondină se teme ca într-o zi starea de sănătate a soțului ei să se agraveze încât să îl piardă. Oana Lis a demonstrat de-alungul anilor iubirea sinceră pe care i-o poartă soțului ei, cu toate că au existat guri rele care au acuzat-o că interesele ei ar fi altele. Oana nu a aplecat urechea la vorbele răutăcioșilor și s-a preocupat de fericirea ei și a fostului edil al Capitalei.

Recent, Oana Lis a făcut declarații emoționante pentru o emisiune televizată unde a mărturisit că ea nu pleacă nicăieri fără Viorel Lis. Blondina a dezvăluit că a renunțat la libertatea ei pentru binele soțului ei. Oana a spus că Viorel Lis reprezintă totul pentru ea și că mereu încearcă să mențină un echilibru în relație.

Eu nu plec nicăieri fără el. Mi se pare aiurea sa plec fără el și sa îl las acasă. Am și momentele mele când ma relaxez singura, însă nu plec pentru mult timp. Am renunțat la libertatea mea pentru binele lui. Viața este scurta, am avut oameni dragi care mi-au dispărut. Uneori ramai cu regrete. Asa ma gândesc și când vine vorba de Viorel. M-am maturizat. Viorel este familia mea, este totul. Trebuie sa înțelegeți asta! Încerc sa ma bucur de viata asa cum este. Găsesc un echilibru!„, a declarat Oana Lis.

Oana Lis îngrijorată în privința stării de sănătate a soțului ei

Oana Lis este foarte afectată din cauza faptului că soțul ei este foarte bolnav, Viorel Lis a fost diagnosticat cu pareze la picioare, drept pentru care acestuia îi este foarte greu să se ridice și să se deplaseze singur. Oana Lis este conștientă că Viorel are o vârstă și că starea lui de sănătate se degradează pe an ce trece, dar suferă enorm să-l vadă că se chinuie să se deplaseze. Vedeta speră la zile mai bune și ca Viorel să își revină treptat.

Din păcate, nu mai merge bine. Nu este paralizat, dar are niște pareze pe picioare din cauza problemelor de sănatate, dar a pus capăt perioada de pandemie pentru că așa trebuia să stea numai în casă și i-a scăzut masa musculară, s-au întâmplat niște lucruri rele. Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul. A fost foarte greu. Din cauza COVID-ului nici la spital nu a mai fost, trebuia să se interneze. Foarte nasol, a stat numai în casă. Se dezvoltă și depresia când nu iei contact cu oameni. Este depresiv, dar are noroc că știu ce trebuie făcut. Încerc să îi fac viața mai frumoasă. Sperăm la zile mai bine. Diagonosticul este complicat. E o pagină întreagă. Bătrânețea este foarte greu de dus, mai ales pentru un om care a fost foarte activ toată viața, dar totuși trebuie să ne bucurăm de toate părțile vieții.„, a mărturisit Oana Lis în urmă cu câteva săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: