Redactia.ro
Home » Monden » Oana Matache a răbufnit. Mesaj dur pentru toți cei care critică relația pe care o are cu Radu Siffredi

Oana Matache a răbufnit. Mesaj dur pentru toți cei care critică relația pe care o are cu Radu Siffredi

radu siffredi si oana matache

Relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi continuă să fie amplu dezbătută în mediul online, iar Oana nu mai este dispusă să tolereze criticile care i se duc ei și noului partener de viață. Sora Deliei a luat atitudine și a scris un mesaj tranșant pe pagina persoanlă de Instagram. Câteva dintre rânduri îi sunt adresate și mamei sale, Gina Matache, care continuă să-și exprime îngrijorarea în mediul online.

Oana Matache, mesaj clar pentru cei care contestă deciziile sale

Gina Matache a distribuit în cursul serii de 7 martie un clip video în care Radu Siffredi folosește cuvinte obscene atunci când se adresează copiilor Oanei. Deși ulterior Gina Matache a șters clipul, el a putut fi vizionat de sute de persoane. Oana este deranjată de atitudinea mamei sale și nu mai este dispusă să tolereze criticile, indiferent din partea cui ar veni acestea. Așadar, și-a pus ordine în gânduri și a scris un mesaj îndreptat către cei care o critică pentru alegerea noului partener de viață.

Conform acesteia, nimeni nu are dreptul să-i critice alegerile, cu atât persoanele care nu-l cunosc personal pe Radu Siffredi și nu știu cum este el în realitate. În plus, Oana a subliniat că nu și-ar pune niciodată copiii în pericol, așa cum a declarat mama sa, și nu i-ar lăsa în preajma unui individ care ar putea să le fie un exemplu negativ. În cele din urmă, Oana a subliniat că ea și fostul soț au rămas în relații bune și că Răzvan își poate vedea fiicele ori de câte ori dorește, așa cum este și normal într-o astfel de situație.

Oana a rămas în relații bune cu fostul soț

„Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, comunicăm, are acces la copii și control asupra situației. Nici el, atât cât nici eu, nu am permite ca un personaj problematic să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei.

Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat, și nu consifer că s-ar fi ajuns la această stare de hate general, dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nici o dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar.”, a fost o parte din mesajul Oanei Matache.

Care este numele real al lui iubitului Oanei Matache! Siffredi este doar o poreclă

Radu este cunoscut sub numele de Radu Siffredi în mediul online, însă Siffredi este o simplă poreclă, numele real al tânărului de 28 de ani, originar din Galați, fiind Radu Mihai Bădilaș. Este posibil să se fi inspirat pentru porecla bizară de la celebrul Rocco Siffredi, un actor cunoscut în industria filmelor pentru adulți.

Deși el și Oana s-au afișat de puțin timp împreună în mediul online, în cadrul unor stream-uri pe Twitch, tânărul a reușit să atragă antipatia fanilor, care i-au trimis sute de mesaje în care i-au vorbit în termeni care nu pot fi reproduși în cadrul unui articol. Radu nu a stat pe gânduri și le-a răspuns în același ton, prin intermediul story-urilor de pe Instagram.

În tot acest timp, Gina Matache continuă să fie îngrijorată și susține că Radu nu este un bărbat de încredere, pe care fiica ei ar fi trebuit să-l prezinte celor două fetițe pe care le are din mariajul cu Răzvan Miheț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: