Redactia.ro
Home » Monden » Oana Matache, sora Deliei, confirmă relația cu noul iubit! S-a sărutat cu el în văzul lumii și locuiesc deja împreună. Cine e noul partener

Oana Matache, sora Deliei, confirmă relația cu noul iubit! S-a sărutat cu el în văzul lumii și locuiesc deja împreună. Cine e noul partener

GALERIE FOTO (4) Oana Matache, sora Deliei, confirmă relația cu noul iubit! S-a sărutat cu el în văzul lumii și locuiesc deja împreună. Cine e Radu, noul partener

Oana Matache, sora Deliei, confirmă relația cu noul iubit! S-a sărutat cu el în văzul lumii și locuiesc deja împreună. Cine e Radu, noul partener al acesteia, după ce „Cosânzeana” a divorțat în mare secret.

Oana Matache, sora Deliei, confirmă relația cu noul iubit! S-a sărutat cu el în văzul lumii și locuiesc deja împreună. Cine e Radu, noul partener

Oana Matache a recunoscut că s-a separat de Răzvan Miheț, cu care a avut un mariaj de șase ani și cu care are două fiice.

„Long story short (n.r. „pe scurt”), am divorțat. Nu am făcut gălăgie pe tema asta pentru că nu era treaba nimănui că am divorțat eu”, a spus Oana Matache, într-o transmisiune live făcută pe platforma de streaming Twitch.

Sora Deliei a mers mai departe și are pe altcineva. Noua relație a fost confirmată, de altfel, chiar de Oana Matache și de noul ei partener. Tânărul e Radu Siffredi și a spus că da, el e „bărbatul misterios” din viața Oanei, cum l-a numit presa. Cei doi au făcut un live în care au dat din casă despre legătura lor amoroasă și nu numai.

„Bă, tu îți dai seama unde a ajuns femeia asta dacă eu am ajuns să stau lângă ea? Cât noroc are în viață…”, a spus Radu în glumă.

„Chiar el e, frate (n.r. Radu Siffredi)”, a confirmat Oana Matache, după ce o persoană a lăsat un comentariu întrebând dacă într-adevăr despre el este vorba.

Foto: captură video Twitch
Foto: captură video Twitch

„De când timp suntem împreună? N-ai tu treabă, mă, frate”, a spus Radu.

„Hahah”.

„De când vreau eu, de fapt, de când vrea Oana, nu e de când vreau eu. Haha. Oricum am da-o, tot e prost, haha”, a continuat el râzând laolaltă cu iubita lui. „Nu contează, contează?”

Come on, de când suntem împreună… De suficient timp cât să vorbim despre asta acum”, a spus și Oana Matache.

„Și să ne mutăm împreună”, a completat Radu.

„Da”, a confirmat și sora Deliei.

(…)

„Atâta timp cât ne iubim, nu contează ce spune Spynews, of course”, a mai spus Radu, la un moment dat, făcând referire la un articol despre relația lor publicat de jurnaliștii acestui site.

„Ce frumoasă ești”, a complimentat-o Radu pe Oana, moment în care ea a „leșinat” pe pat, topită. „Sunt îndrăgostit”, a mai spus tânărul.

Oana Matache, sora Deliei, confirmă relația cu noul iubit! S-a sărutat cu el în văzul lumii și locuiesc deja împreună. Cine e Radu, noul partener
Oana și Delia Matache. Foto: social media
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: