Redactia.ro
Home » Monden » Oana Mizil a renunțat la ordinul de restricție față de soțul ei. Care sunt cele mai noi detalii despre altercația celor doi

Oana Mizil a renunțat la ordinul de restricție față de soțul ei. Care sunt cele mai noi detalii despre altercația celor doi

Oana Mizil, agresată fizic de Marian Vanghelie.

Răsturnare de situație în scandalul dintre Oana Mizil și soțul ei Marian Vanghelie. Conform ultimelor informații, Oana Mizil ar fi renunțat la ordinul de restricție emis de poliție împotriva soțului ei. Care sunt ultimele detalii picante.

Se calmează apele între Oana Mizil și Marian Vanghelie?

Ieri, scandalul dintre Oana Mizil și soțul ei Marian Vanghelieluat prin surprindere pe toată lumea. Deși păreau cuplul perfect și mereu în armonie, se pare că de această dată au intrat în atenția presei cu o poveste tumultoasă. S-a zvonit că Marian Vanghelie ar fi agresat-o fizic pe soția sa, Oana Mizil și că acesta ar fi motivul pentru care nepoata lui Serghei Mizil ar fi ajuns de urgență la Spital. În cursul zilei de ieri, Marian Vanghelie a dat declarații pe marginea acestui subiect spunând că a fost doar o ceartă și că nu încape discuție de vreo agresiune fizică. Explicația acestuia este că soția sa are probleme cu tensiunea și din acest motiv a ajuns pe mâinile medicilor.

Marian Vanghelie a mai precizat că s-a emis un ordin de restricție deoarece aceasta este procedura, avînd în vedere că soția sa a declarat la spital faptul că i s-a făcut rău în urma unei altercații cu el. Marian Vanghelie a spus că toată lumea se va convinge că nu e nici o ceartă serioasă între ei, drept urmare vor pleca împreună la mare curând. În cursul zilei de astăzi, conform ultimelor informații apărute în presă, Oana Mizil ar fi renunțat la ordinul de restricție, dar motivul nu a fost făcut public încă.

Cel mai probabil, varianta prezentată de soțul ei a fost cea adevărată, și anume că aceasta n-a fost agresată.

Ce a avut de spus Serghei Mizil despre nepoata sa Oana

Serghei Mizil a precizat că el stă gard în gard cu nepoata sa Oana și este la curent cu tot ce se întâmplă în familia lor. Acesta a precizat că nu se pune problema de vreun scandal, ci a fost o simplă ceartă între cei doi. Oana fiind mai sensibilă a avut un puseu de tensiune și a preferat să meargă pe mâna medicilor pentru a se știi în siguranță. Serghei Mizil a mai adăugat faptul că Oana ese acasă și se joacă în curte alături de fetița sa.

Noi avem curțile una lânga alta, acum mă uit la ea în curte, unde este și sor-mea, și Oana se joacă cu copilul în curte, este foarte bine. Nu a fost niciun scandal, a fost o ceartă.„, a fost declarația lui Serghei Mizil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: