Redactia.ro
Home » Știri » Oana Mizil, agresată fizic de Marian Vanghelie. Autoritățile au emis ordin de protecție provizoriu împotriva fostului primar

Oana Mizil, agresată fizic de Marian Vanghelie. Autoritățile au emis ordin de protecție provizoriu împotriva fostului primar

Oana Mizil, agresată fizic de Marian Vanghelie.

Oana Mizil, agresată fizic de Marian Vanghelie. Oana Mizil îl acuză pe fostul primar al sectorului 5, că a agresat-o fizic. Mai mult, aceasta a fost internată sâmbătă noaptea la un spital din Capitală, pentru a primi îngrijiri medicale. Conform unor surse, autoritățile ar fi emis un ordin de protecție provizoriu împotriva lui Marian Vanghelie.

Oana Mizil, agresată fizic de Marian Vanghelie. Autoritățile au emis ordin de protecție provizoriu împotriva fostului primar

Oana Mizil, agresată fizic de Marian Vanghelie. Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie este acuzat de soția sa, Oana Mizil că a agresat-o fizic. Potrivit Antena 3, Oana Mizil a fost internată sâmbătă noaptea la un spital din Capitală, iar autoritățile au emis un ordin de protecție provizoriu. Potrivit sursei de mai sus, medicii de la Spitalul Elias au fost cei care au alertat poliția, Oana Mizil având multe lovituri în zona feței, dar și pe unul dintre brațe. Momentan, cei doi nu au fost audiați de polițiști, dar ordinul provizoriu va fi prezentat instanței pentru a fi prelungit pentru 30 de zile.

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.„, se arată în comunicatul poliției.

Oamenii legii s-au deplasat la unitatea spitalicească unde i-au luat declarațiile soției acestuia. „De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate.” se mai precizează în comunicat.

Cei doi sunt împreună din 2012, când Oana era șefa Organizației Județene a PSD Călărași. În 2015, Marian Vanghelie a fost arestat, iar Oana a rămas acasă, singură, însărcinată în patru luni. Oana Mizilu și Marian Vanghelie au o fetiță de șase ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: