Redactia.ro
Home » Monden » Oana Moșneagu a vorbit despre presupusa relație dintre ea și Vlad Gherman: „Ne-am sprijinit reciproc”

Oana Moșneagu a vorbit despre presupusa relație dintre ea și Vlad Gherman: „Ne-am sprijinit reciproc”

GALERIE FOTO (5) Oana Moșneagu a vorbit despre presupusa relație dintre ea și Vlad Gherman

Oana Moșneagu a vorbit despre presupusa relație dintre ea și Vlad Gherman. Actrița din serialul „Adela” a vorbit despre relația dintre ea și Vlad Gherman. Cei doi au trecut prin momente dificile după ce s-au despărțit de partenerii rol. Deși s-a zvonit că au o relație amoroasă, Oana Moșneagu a negat că ar ar fi mai mult decât o prieteni între ea și Vlad.

Oana Moșneagu a vorbit despre presupusa relație dintre ea și Vlad Gherman: „Ne-am sprijinit reciproc”

Oana Moșneagu a vorbit despre presupusa relație dintre ea și Vlad Gherman. Oana Moșneagu și Vlad Gherman fac parte din distribuția serialuluui Adela, de la Antena 1. Cei doi s-au afișat pe rețelele de socializare, iar fanii au considerat că au o relație amoroasă. Actrița a vrut să clarifice situația, mărturisind că nu există o relație de iubire între ea și Vlad.

Cei doi s-au apropiat mult în ultima perioadă. dar Oana susține că sunt doar prieteni. De asemenea, actrița a spus că nu doar între ei se înțeleg bine, ci și cu colegii lor. Datorită serialului, actorii petrec mult timp împreună și se distrează, bucurându-se de momentele frumoase. „Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm „Adela, pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți”, a mărturisit Oana Moșneagu, în exclusivitate pentru Viva.

Vlad Gherman a format un cuplu cu Cristina Ciobanșu, dar în urmă cu câteva luni au decis să meargă pe drumuri separate. În prezent, cei doi actori au rămas prieteni și colegi de platou, având în vedere că amândoi joacă în aceeași peliculă. Oana a mărturisit că fosta iubită a lui Vlad nu are nicio problemă cu apropierea dintre ea și Vlad. Mai mult, actrița a declarat că cei implicați în serial au devenit ca o familie și petrec foarte mult timp împreună.„Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a adăugat actrița.

Vlad Gherman, despre relația cu Oana Moșneagu

Vlad Gherman a suferit cumplit după despărțirea de Cristina Ciobănbașu, dar cu ajutorul colegilor de platou, dar și a fanilor, actorul a reușit să depășească acest moment. Vlad a fost întrebat în nenumărate rânduri dacă are o relație cu Oana Moșneagu, colega din serialul „Adela”. Actorul a filmat-o pe actriță în timp ce îi spunea că oamenii vor să afle dacă sunt îmăreună.

Răspunsul Oanei nu a fost prea clar, ba chiar a evitat să răspundă la întrebarea care stă pe buzele tuturor. „M-ați întrebat dacă eu și cu Oana suntem împreună, iar acesta este momentul în care o să aflați. (…) M-au întrebat fanii dacă noi doi suntem împreună”, i-a spus Vlad Gherman Oanei. „Hai, Gherman, lasă-mă să dorm”, a fost răspunsul Oanei Moșneagu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: