Redactia.ro
Home » Monden » Oana Moșneagu și Vlad Gherman au mers la mare, dar nu singuri. Nici ei nu se așteptau să fie însoțiți: „Dorm cu voi în pat”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au mers la mare, dar nu singuri. Nici ei nu se așteptau să fie însoțiți: „Dorm cu voi în pat”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au dorit să plece singuri la mare, dar nu au reușit! Aceștia au rămas surprinși când au realizat că vor fi însoțiți. Iată despre cine este vorba.

Surpriză de proporții mari pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au fost luați prin surprindere de către mama actorului care i-a anunțat că li se alătură în minivacanța pe care și-o pregătit-o la mare. 

Mama actorului s-a hotărât pe ultima sută de metri că dorește să meargă cu ei la malul mării. Zis și făcut! Cuplul s-a amuzat maxim și au făcut publică discuția purtată în drum spre mare cu doamna Gherman, mama lui Vlad, care a făcut o afirmație care a adus zâmbete și voie bună în drum spre locația închiriată de cei doi: 

„Vlad Gherman: Am vrut și noi să mergem la mare și a zis mama că vine și ea. O plecare romantică în trei. Fraților, trebuie să vedeți asta. 

Oana Moșneagu: Doamna Gherman a venit cu o pernă după dumneaei.

Vlad Gherman: De ce ai luat, mamă, pernița asta? 

Mama lui Vlad: Păi cum, voi în cameră, în pat, aveți două perne și eu am venit cu perna mea să dorm. Cu voi în pat”. 

Sursa foto: wowbiz.ro

Vlad Gherman, despre relația cu Oana Moșneagu

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea.E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a spus Vlad Gherman, pentru „Ok Magazine”.

Oana Moșneagu, despre relația cu Vlad Gherman

„Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a zis aceasta pentru „wowbiz.ro”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: