Redactia.ro
Home » Monden » Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au despărțit? Mesajul surprinzător al actriței: „Sunt singură”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au despărțit? Mesajul surprinzător al actriței: „Sunt singură”

GALERIE FOTO (5)

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au despărțit? Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi au recunosc în urmă cu câteva săptămâni că sunt într-o relație. Recent, actrița și-a speriat fanii din mediul online după ce a declarat că este singură.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au despărțit? Mesajul surprinzător al actriței: „Sunt singură”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt și colegi pe platourile de filmare, a serialului Adela. Oana și Vlad preferă să își trăiască iubirea departe de ochii curioșilor, cărora le mai arată câte o imagine romantică. Cu toate astea, Oana și-a speriat fanii cu un mesaj postat recent pe rețelele de socializare.

Vedeta s-a filmat cu iubitul ei, iar cei doi au avut un schimb de replici acide în timp ce vizionau serialul în care joacă. Ceea ce i-a uimit pe cei de acasă a fost, însă, reacția tânărului, care a adus în discuție despărțirea. Vlad a făcut o remarcă la adresa personajului pe care iubita sa îl interpretează. Actorul a fost dur în declarații, subliniind faptul că atunci când o vede cum își joacă rolul, se gândește să se despartă de ea. „Oana Moșneagu: Ce ai zis tu mai devreme?

Vlad Gherman: Am zis că te iubesc de nu mai pot!

Oana Moșneagu: Hai mă, zi ce ai zis mai devreme, pe secvența aia!
Vlad Gherman: Joci foarte dur!

Oana Moșneagu: Zi ce ai zis, să audă toată lumea!

Vlad Gherman: Am zis că îmi vine să mă despart de tine, când ești așa o scorpie împuțită în serial!

Oana Moșneagu: Sunt singură, dacă vreți…

Vlad Gherman: Alo, alo, vino aici!”, a fost discuția celor doi, postată pe rețelele de socializare.

Povestea de dragoste dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Vlad Gherman a format un cuplu cu Cristina Ciobănașu. Cei doi au fost impreună opt ani, cunoscându-se pe platourile de filmare ale serialului Pariu cu viata. Deși fanii se așteptau ca ei să-și unească destinele, anul trecut, Criss și Vlad au anunțat că merg pe drumuri separate. Ulterior, actrița și-a refăcut viața alături de noul iubit, iar Vlad s-a apropiat de colega de platou, Oana Moșneagu. Cei doi au mărturisit că nu a fost dragoste la prima vedere între ei. Oana și Vlad nu s-au gândit vreodată că vor forma un cuplu, mai ales că ambii trecuse prin despărțiri dureroase. Chiar și așa, putem spune că suferința i-au adus împreună, iar acum formează un cuplu minunat. „Având în vedere am avut o primă vedere la casting, adică acum mult timp și tu erai combinat cu Cris, eu eram singură în perioada aia, evident că nu a fost dragoste la prima vedere.În perioada în care el s-a despărțit și eu m-am despărțit de persoana cu care eram, asta ne-a adus cumva împreună. Noi toți aveam nevoie de alți oameni cu care să empatizăm. Din suferință a ieșit ceva drăguț.”, a spus Oana Mossneagu

Mai intai, cei doi au fost prieteni, iar acest lucru a contat foarte mult. „Relația de prietenie care s-a construit între noi era destul de importantă. Eram conștientă că venim amândoi după niște relații destul de lungi și nu e momentul să începem ceva.„, a mai spus actrita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: