Redactia.ro
Home » Monden » Oana Moșneagu și Vlad Gherman, poze împreună din vacanță. Cum au fost surprinși cei doi

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, poze împreună din vacanță. Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (3) Oana Moșneagu și Vlad Gherman, poze împreună din vacanță

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, poze împreună din vacanță. Actorii au mers împreună în vacanță în Zanzibar. Vlad și Oana au postat câteva imagini, lăsând de înțeles că există relația lor de prietenie este extrem de strânsă. Cum s-au afișat cei doi?

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, poze împreună din vacanță. Cum au fost surprinși cei doi

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt colegi pe platourile de filmare ale serialului Adela, dar și prieteni în timpul liber. Cei doi s-au apropiat foarte mult, mai ales după ce actorul s-a despărțit de Cristina Ciobănașu. Cei doi au stârnit numeroase controverse în mediul online, deoarece au observat o apropiere foarte mare între ei. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au fost împreună în mai multe vacanțe.

Cei doi au plecat în Zanzibar alături de mai mulți prieteni, iar fanii i-au întrebat de multe ori dacă formează un cuplu.După ce a revenit în țară, actrița a organizat o sesiune de întrebări, unde majoritatea fanilor săi i-au cerut să posteze poze cu Vlad Gherman. Pentru că este o persoană transparentă, Oana a publicat câteva fotografii cu Vlad, iar internauții sunt tot mai convinși că ea și Vlad formează un cuplu.

Înainte de a pleca în vacanță cu Oana, Vlad Gherman a răspuns la întrebările fanilor referitoare la o posibilă relație cu celebra actriță. Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu nu a oferit un răspuns ferm, nici nu a negat, dar nici nu a confirmat relația cu Oana.

Vlad Gherman, dezvăluiri despre despărțirea de Cristina Ciobănașu

Este unul dintre cei mai apreciați actori din România, iar în urmă cu câteva luni, Vlad Gherman anunța că se desparte de Cristian Ciobănași, după 9 ani de relație. Vlad este o persoană sinceră și optimistă, iar în ultimul interviu acesta a vorbit despre despărțirea de actriță.

Actorul îi este recunoscutor fostei iubite, mărturisind că această despărțire l-a maturizat foarte mult. „Thank you for the journey! Pentru toată călătoria aceasta frumoasă. A fost un rollercoaster emoțional. M-a ajutat să mă dezvolt pe foarte multe planuri. O apreciez și o respect foarte mult, chestia asta nu o să se schimbe niciodată. Am avut atâția ani frumoși, atâtea vacanțe împreună, îi mulțumesc pentru toată călătoria asta care m-a făcut bărbatul în devenire de astăzi. Bărbatul care se clădește și pe baza relației pe care am avut-o cu Cris”, a spus Vlad.

Vlad Gherman și-a descoperit pasiunea cu ajutorul mamei sale, care a avut încredere în talentul său. Actorul și-a dat seama rapid că este talentat și de atunci nimic nu i-a mai stat în cale pentru a deveni un profesionist în ceea ce face. Pasiunea sa a continuat să crească, iar astăzi Vlad evoluează cu fiecare personj pe care îl interpretează. . „Mama m-a înscris la castingul pe care l-am și luat. Atât de disperată a fost să iau castingul încât m-a înscris de mai multe ori. Ea a simțit întotdeauna că pot să fiu actor pentru că îmi plăcea să-mi interpretez profesorii. Chestia asta n-am s-o uit niciodată. Maică-mea e cea care practic m-a urcat în tren. Faptul că ea a avut încredere că pot să fac lucrul ăsta. Îmi pare rău că nu-i mulțumesc cât ar trebui. Fac meseria asta datorită ei”, a mai spus actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: