Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman și Oana Moșneagu, vacanță în Zanzibar împreună. Ce spun acum despre relația lor

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, vacanță în Zanzibar împreună. Ce spun acum despre relația lor

Sunt împreună pe platoul de filmare, dar și când vine vorba de relaxare! Vlad Gherman și Oana Moșneagu au plecat în vacanță în Zanzibar împreună! Ce spun acum cei doi actori despre relația lor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au plecat împreună în vacanță! Dar nu este vorba de orice destinație, ci una cu soare. Cei doi actori profită de pauza de la filmări au fugit în Zanzibar.

Mulți fani ai serialului Adela se întreabă deja dacă nu cumva se leagă o nouă poveste de dragoste. Și asta mai ales că cei doi apar tot mai des împreună.

Cei doi postează des imagini de pe plajă atât împreună, cât și separat.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, împreună în vacanța din Zanzibar

În ultima vreme, se pare că Vlad Gherman și Oana Moșneagu au o relație din ce în ce mai apropiată.

După ce s-a iubit ani de zile cu Cristina Ciobănașu, acum Vlad Gherman este întrebat de fani despre relația cu colega de platou Oana Moșneagu.

Și chiar dacă răspunsul nu a întârziat să apară, a lăsat loc de multe interpretări. Nici nu a negat, nici nu a confirmat relația cu Oana Moșneagu.

Clar este doar faptul că în aceste momente de soare, plajă și apă lină din Zanzibar. Însă cei doi actori nu singuri în vacanță. Alături de Vlad Gherman și Oana Moșneagu, se mai află și câțiva prieteni. Totodată, postările celor doi nu trădează o apropiere fizică între cei doi, ci nimic mai mult decât o relație de prietenie.

Oana Moșneagu, ce spune despre relația cu Vlad Gherman

Dacă Vlad Gherman nu a negat sau confirmat relația cu a sa colegă de platou, iată că Oana Moșneagu a fost mult mai clară pe acest subiect. Actrița a vorbit sincer în cadrul unui interviu despre relația cu fostul iubit al Cristinei Ciobănașu.

„Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire.

Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a explicat Oana Moșneagu, într-un interviu acordat publicației Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini