Redactia.ro
Home » Homepage » Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor deveni părinți. Când va apărea bebelușul în familia lor. „Nu mai așteptăm, trece timpul”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor deveni părinți. Când va apărea bebelușul în familia lor. „Nu mai așteptăm, trece timpul”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, doi dintre cei mai îndrăgiți actori din România, și-au unit recent destinele în fața lui Dumnezeu, marcând acest moment special cu o petrecere de vis alături de cei dragi. La câteva săptămâni de la eveniment, cuplul a dezvăluit planurile lor pentru viitor, inclusiv dorința de a-și mări familia.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor sa devină părinți

În ultimele luni, Oana și Vlad au discutat deschis despre dorința lor de a deveni părinți. Recent, au declarat că intenționează să își țină în brațe bebelușul cel târziu anul viitor.

„Mult nu mai așteptăm noi, că, na, trece timpul. Ne dorim, probabil că la anul, că acum vrem să ne odihnim după perioada asta agitată și aglomerată pe care am avut-o. Dar nici nu ne ferim, dacă e să se întâmple, se întâmplă”, a spus Vlad Gherman, conform Viva.ro.

Pe lângă dorința de a deveni părinți, Oana și Vlad au planuri ambițioase atât pe plan personal, cât și profesional. După perioada intensă de pregătiri pentru nuntă, cei doi s-au întors la activitățile lor zilnice și au început să își facă planuri pentru viitor.

Oana Moșneagu a dezvăluit că urmează o perioadă plină de proiecte de teatru și cinematografie. Cuplul speră să participe într-un lungmetraj de comedie și să continue cu multe castinguri.

„O viață nouă. Urmează o perioadă în care noi o să avem multe proiecte noi de teatru. Sperăm, Doamne ajută, să ne iasă și un lungmetraj, o comedie, cu care o să ne vedem în cinematografe, și probabil multe castinguri. O să ne căutăm și o casă, un apartament. Încă nu știm ce, încă nu știm când, dar cumva este în plan, pentru un moment în viitor”, a declarat Oana Moșneagu.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt un exemplu de cuplu dedicat, atât în viața personală, cât și profesională

Împreună, ei navighează prin provocările vieții și se bucură de fiecare moment petrecut împreună, având mereu în vedere planurile și visele lor comune.

Fanii celor doi actori sunt nerăbdători să îi vadă evoluând în noile lor proiecte și să le urmărească drumul spre a deveni părinți. Cuplul a primit numeroase mesaje de susținere și felicitări pe rețelele sociale, fanii fiind impresionați de relația lor frumoasă și de planurile lor de viitor.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au demonstrat că, prin dragoste și dedicare, pot depăși orice obstacol și își pot urma visele. Planurile lor de viitor, atât pe plan personal, cât și profesional, reflectă ambiția și pasiunea lor pentru viață și pentru carierele lor în actorie. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce le rezervă viitorul și să îi susțină în fiecare pas pe care îl fac împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: