Redactia.ro
Home » Monden » Oana Pellea este în doliu! „Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc”

Oana Pellea este în doliu! „Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc”

Oana Pellea, renumită artistă și membră a unei familii de actori faimoși, se confruntă cu momente de durere și tristețe în urma pierderii unei rude dragi. Iată mesajul dureros transmis de către Oana Pellea după aflarea veștii tragice, evidențiind legătura strânsă pe care o avea cu persoana dispărută și impactul acestei pierderi asupra ei și a familiei sale.

Oana Pellea, în doliu

Oana Pellea, artistă cunoscută și apreciată, se află într-o perioadă de doliu după ce a primit vestea că o rudă apropiată a încetat din viață. Mai precis, este vorba despre una dintre surorile tatălui său, celebrul actor Amza Pellea, care a pierit la vârsta de doar 53 de ani. Această pierdere a lovit profund inima artistei, având în vedere legătura strânsă pe care o avea cu mătușa sa, cu care avea o relație specială și apropiată.

Un mesaj de durere și compasiune

Prin intermediul rețelelor de socializare, Oana Pellea a transmis un mesaj dureros în legătură cu pierderea suferită, împărtășind o imagine a femeii care a plecat la Ceruri. În acest mesaj, artista și-a exprimat sentimentele sincere de tristețe și regret, transmițând, totodată, condoleanțe către rudele și cei dragi lăsați în urmă de către mătușa sa. Prin aceste cuvinte încărcate de emoție, Oana Pellea a evidențiat impactul profund al pierderii și a oferit un omagiu memoriei persoanei dispărute.

„Irina mea… a plecat să se întâlnească cu surorile ei… Elvira, Tatiana, Ileana și cu frățiorul ei Amza… Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc. Blândețe de OM… Drum bun și să le spui tuturor din Cer că îi iubesc.Dumnezeu să te odihnească, iubita mea. Condoleanțe Vanda Ștefan și Vanessa, Ruxandra Sălcianu și Raff. Vă iubesc!”, a scris Oana Pellea pe facebook.

Amintiri și emoții

Fiica regretatului actor Amza Pellea, Oana Pellea a împărtășit în trecut mai multe mărturisiri emoționante despre familia sa și despre experiențele sale de viață. Ea a povestit despre suferința și durerea provocată de pierderea părinților săi, inclusiv decesul mamei sale, Domnica Mihaela. Astfel, momentele de doliu și tristețe pe care le traversează acum sunt parte dintr-un parcurs marcat de amintiri și emoții adânci, care conturează povestea sa personală și familială.

„Când am pierdut-o pe mama am vrut să se termine viața. Nu să mă sinucid, dar nu m-a mai interesat viața. Pe urmă mi-am dat seama că dorința pe care o avea mama cu tata era să fiu fericită. Și atunci am spus că dacă ei mă vor fericită, apoi e musai să fiu. Și am început să fiu fericită. Mama a fost iubirea vieții mele, pe lângă tata. Am două iubiri ale vieții mele.

Am mai avut eu iubiri, dar nu sunt iubirile vieții mele. Am avut și am un privilegiu extraordinar de a avea din ambele părți o familie, un neam, de care sunt foarte mândră, de oameni cinstiți, oameni frumoși, oameni cu frică de Dumnezeu. E un mare privilegiu ăsta. Și îi mulțumesc Domnului în fiecare zi că am nimerit în neamul ăsta”, a spus Oana Pellea într-un podcast.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: