Redactia.ro
Home » Știri » Oana Pellea, infectată cu Coronavirus. Care este starea de sănătate a actriței

Oana Pellea, infectată cu Coronavirus. Care este starea de sănătate a actriței

Oana Pellea este infectată cu Coronavirus! Anunțul a fost făcut public chiar de fiica regretatului Amza Pellea. Pe pagina oficială de Facebook, celebra actriță mărturisește că s-a vaccinat cu ambele doze, dar cu toate acestea tot a fost diagnosticată pozitiv. Însă care este starea sa de sănătate.

Cu doar câteva zile în urmă, actrița Oana Pellea a anunțat faptul că se autoizolează. toate spectacolele actriței au fost anulate deoarece a intrat în contact cu o persoană suspectă de coronavirus. Din nefericire, temerile ei s-au adeverit.

Oana Pellea, infectată cu Coronavirus

În urmă cu o săptămână, Oana Pellea declara faptul că se autoizolează pentru că intrase în contact cu o persoană posibil suspectă de COVID-19. Astfel, vedeta și-a anulat spectacolele de la teatru, deși se vaccinase deja cu ambele doze.

La câteva zile distanță, după ce testele rapide i-au arătat un rezultat negativ, PCR-ul a depistat infecția cu noul coronavirus din corpul ei.

“Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămân am luat hotararea sa ma autoizolez după ce am intrat in contact cu o persoana suspecta a fi pozitivă Covid19. Mi am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: “Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat”

Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabila! Reacția presei da… mi se pare incredibilă!

E o decizie pentru care ma aplaud din tot sufletul! Mi am făcut teste rapide rezultat NEGATIV.

Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV.

Mi as fi pus in pericol colegii și pe cei cu care as fi intrat in contact.”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Oana Pellea, infectată cu Coronavirus. Care este starea artistei

Din primele informații, actrița în vârstă de 59 de ani spune că, deși este infectată, starea sa de sănătate nu este una gravă.

Oana Pellea le-a mărturisit fanilor că, datorită faptului că a ales să se vaccineze înainte de a se infecta, acum nu suferă de o formă gravă, însă va rămâne în izolare conform legii.

Actrița a ținut să transmită celor care o urmăresc pe rețelele de socializare numai bine, atât lor, cât și celor de îi înconjoară, lucru care a fost reciproc, căci admiratorii au fost imediat pe fază și îngrijorați pentru actrița i-au transmis toate gândurile lor bune.

Traversez o formă ușoară. Nu vreau sa ma gândesc cum mi ar fi fost fără vaccin!

Voi rămâne in izolarea impusă de lege.

Aveți grija de voi si de cei de lângă voi!

Sanatate tuturor!

Nu dau sfaturi nimănui dar mă felicit că m am vaccinat, a mai scris Oana Pellea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: