Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu a dezvăluit secretul. Cum a reușit să se lupte cu cele 120 de kilograme. „Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu”

Oana Radu a dezvăluit secretul. Cum a reușit să se lupte cu cele 120 de kilograme. „Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu”

GALERIE FOTO (4)

Cu toții știm că Oana Radu la debutul său în televiziune și în lumea muzicii cântărea mai bine de 100 de kilograme. Artista s-a chinuit ani de zile să topească kilogramele în plus, dar randamentul a venit destul de greu, până a găsit soluția perfectă! Acum, cântăreața are o siluetă demnă de invidiat și dezvăluie cum a reușit, de fapt, să ajungă la silueta de acum! 

Cum a resușită să slăbească Oana Radu

Kilogramele în plus au reprezentat întotdeauna o reală bătălie pentru Oana Radu. Cântăreața a încercat numeroase metode de a slăbi, dar uneori ajungea la capătul puterilor, deoarece nu reușesc să-și atingă scopul. Totuși, vedeta a fost ambițioasă, devenind din ce în ce mai drastică cu ea, motiv pentru care a reușit să aibă silueta dorită cu care, acum, se etalează: 

„ȘOCANT!! Așa arătam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu. O celulită închistată și extrem de agresivă mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperită. Nu îmi puteam arăta picioarele, nu am mers niciodată la plajă până anul acesta, nu am purtat niciodată fustă scurtă, etc. Deși făceam sport și țineam dietă, slăbeam, dar nu reușeam să scap de această problemă groaznică, celulita! Știiiu, mai este muuult de muncă! Cum v-am mai spus, repet, nu voi avea poate niciodată picioare perfecte, dar serios?! Uitați-vă ce diferență colosală! Vă spun încă de pe acum că nu voi permite absolut deloc comentarii de la doamnele care nu fac prea multe eforturi pentru viețile dânselor, care mă vor jigni sau vor râde de felul în care am arătat. Este ușor să judeci, să ai păreri, atunci când nu muncești pentru visul tău! Este nevoie de mult curaj și de multă asumare să postezi astfel de poze! Mult succes în lupta cu celulita”, a scris Oana Radu pe contul ei de socializare.

Sursa foto: Instagram Oana Radu (eusuntoanaradu)

Oana Radu, dependentă de mâncare

Oana Radu a povestit că iubitul ei i-a fost alături pe tot parcursul acestui proces de slăbire, acesta fiind antrenor. Totodată, vedeta a recunoscut că era dependentă de mâncare, fiind extrem de gurmandă, iar asta i-a pus multe piedici în toată această perioadă. În final, Oana a reușit să slăbească mai mult de jumătate din kilogramele cu care ne obișnuise la debutul său: 

„Eram dependentă și iubeam mâncarea. Treaba asta se întâmplă și acum în mine. Este o luptă continuă. Cumva, stilul lui de viață, care era super disciplinat, el fiind sportiv, m-a influențat, dar nu mi se părea că e bine. Ziceam: «Stai, e totul prea strict». Mă plângeam la prieteni. Dar în același timp oamenii îmi spuneau cât de bine arăt. Când a venit pandemia a fost problema, pentru că până atunci mai mâncam pe furiș când plecam de acasă. Când ne-am băgat în casă zic: «Ce fac, Doamne, unde mănânc?». Și m-am dus în baie. Este o dependență. Este un drog cu adevărat. Când îți scapă de sub control poți să ajungi rău. Am avut o dată 120 de kg și altă dată 104. Prima dată, ca să slăbesc, am ținut o dietă de pe net. Nu mâncam”, a mai dezvăluit artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: