Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu a pierdut procesul cu fostul soț. Ce sumă de bani va scoate din buzunar

Oana Radu a pierdut procesul cu fostul soț. Ce sumă de bani va scoate din buzunar

Oana Radu a pierdut procesul.

Oana Radu, cunoscuta cântăreață și fostă concurentă la un popular show de talente din România, a pierdut recent un proces împotriva fostului său soț, Cătălin Dobrescu. Disputa legală, care a avut loc ieri, s-a soldat cu respingerea cererii de sechestru judiciar pe care Oana Radu îl solicitase asupra fostului partener.

Detalii despre proces

Divorțul dintre Oana Radu și antrenorul Cătălin Dobrescu a captat atenția publicului, iar luptele lor legale continuă să fie în centrul atenției. Primul din cele trei procese deschise de cântăreață împotriva fostului soț a avut ca miză sechestrul judiciar. Conform site-ului spynews.ro, cererea Oanei Radu a fost respinsă de instanță, iar cântăreața a fost obligată să plătească cheltuielile de judecată în valoare de 2.000 de lei.

Separarea cuplului a fost una plină de controverse, Oana Radu acuzându-l pe Cătălin Dobrescu de comportament neadecvat și de faptul că a părăsit domiciliul conjugal luând cu el mai multe bunuri personale. De asemenea, există acuzații privind solicitările de bani din partea antrenorului, ceea ce a adâncit conflictul între cei doi.

„Respinge cererea. Obligă reclamanta să plătească pârâtului Dobrescu Cătălin Elvis suma de 2.000 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu drept de apel, care se va depune la Tribunalul Dolj, în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată astăzi, 23.04.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Stadiul proceselor

Pe lângă procesul legat de sechestrul judiciar, Oana Radu a inițiat alte două procese împotriva fostului său soț: unul pentru partajul de bunuri comune și lichidarea regimului matrimonial, iar celălalt pentru excluderea asociatului. Aceste procese sunt încă în desfășurare, iar rezultatele lor vor determina în continuare dinamica relației dintre cei doi foști soți.

În urma deciziei instanței, Oana Radu are dreptul de a contesta verdictul. Potrivit legii, ea poate depune apel în termen de 5 zile de la pronunțare. Este de așteptat ca artista să ia în considerare această opțiune, mai ales dacă consideră că decizia a fost nedreaptă.

Decizia instanței și procesele în desfășurare continuă să țină atenția publicului și a fanilor Oanei Radu. Aceste evoluții legale nu doar că modelează aspectele financiare și personale ale celor implicați, dar influențează și percepția publică asupra ambelor personalități. Observatorii sunt curioși să vadă cum se vor desfășura următoarele etape ale acestei bătălii legale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: