Redactia.ro
Home » Știri » Oana Radu, anunț neașteptat. Care este motivul pentru care va cânta gratis la evenimente

Oana Radu, anunț neașteptat. Care este motivul pentru care va cânta gratis la evenimente

Oana Radu a avut o viață plină de durere.

Oana Radu, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, trece printr-o perioadă dificilă în viața sa personală. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat-o să aibă grijă de fanii săi și să le ofere o surpriză plăcută. Recent, artista i-a luat prin surprindere pe aceștia după ce a publicat un videoclip pe rețelele de socializare, anunțând că va cânta gratuit la evenimente.

Pentru cine va cânta gratis Oana Radu

Oana Radu a trecut prin mai multe probleme pe plan personal în ultima perioadă, iar divorțul de fostul său soț a fost una dintre situațiile mai puțin plăcute din viața sa sentimentală. Cu toate acestea, artista a continuat să se gândească la fanii săi și le-a oferit o surpriză neașteptată. Ea a anunțat recent pe rețelele de socializare că este dispusă să renunțe la onorariu și să cânte gratuit, dar a pus o condiție esențială.

„Hei, sunt Oana Radu. Împreună cu banda mea o să venim să îți cântăm gratuit! Da, ai auzit bine… gratuit! Dar ceea ce vreau să menționez este că facem acest lucru din suflet pentru oamenii care au nevoie de asta. Cu alte cuvinte, pentru cei care nu și-ar putea permite niciodată să vină să ne plătească pentru un eveniment. Practic, le cântăm gratuit celor care ne apreciază foarte mult, dar nu au din păcate bani suficienți să ne plătească.

Așa că, dacă tu cunoști pe cineva sau ai vreo rudă, vreun prieten care urmează să se căsătorească sau e ziua lui noi venim să-i cântăm. Atenție mare! Situația trebuie să fie următoarea: omul ăla trebuie să ne placă, să ne aprecieze, că așa trebuie să fie o surpriză ca să fie plăcută și într-adevăr el să nu-și poată permite să plătească un astfel de moment artistic pentru că noi vrem să facem un fapt frumos și drăguț, bun din suflet, pentru cineva care ne iubește muzica!”, a transmis Oana Radu prin intermediul unui filmuleț publicat pe pagina sa personală de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oana Radu (@eusuntoanaradu)

Artista va susține și conerte gratuite

De asemenea, artista a menționat că va merge la concerte gratuite oriunde în țară, o dată pe săptămână. Această inițiativă neașteptată a fost primită cu bucurie de către fanii săi, care au lăudat generozitatea și deschiderea sa de a împărtăși muzica cu cei care o iubesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: