Redactia.ro
Home » TV » Oana Radu, apariție de senzație! Cum arată în lenjerie intimă, după ce a slăbit peste 65 de kilograme

Oana Radu, apariție de senzație! Cum arată în lenjerie intimă, după ce a slăbit peste 65 de kilograme

GALERIE FOTO (6)

Oana Radu își surprinde fanii cu fiecare apariție. După ce a reușit să slăbească peste 65 de kilograme, Oana Radu s-a fotografiat în lenjerie intimă. Fanii au rămas șocați de modul în care arată. 

 

Oana Radu în lenjerie intimă, după ce a slăbit

Artista Oana Radu s-a transformat complet. Artista a devenit un exemplu pentru multe doamne și domnișoare, în ceea ce privește ambiția de care dă dovadă. Vedeta a reușit să slăbească peste 65 de kilograme și continuă să o facă. Artista este conștientă de formele la care a ajuns, motiv pentru care nu ezită să își arate corpul de fiecare dată când are ocazia. Vedeta a lăsat la o parte inhibițiile și s-a fotografiat în lenjerie intimă.

 

 

Oana Radu a devenit cunoscută după apariția în cadrul emisiunii Vocea României, în anul 2013, când avea nu mai puțin de 115 kilograme. Artista a intrat în industria muzicală după apariția în cadrul emisiunii și a început să fie în centrul atenției. Însă, cu toate astea, Oana și-a dorit să își schimbă înfățișarea și a slăbit 65 de kilograme. Însă, acum, artista are o talie de veispe și niște picioare subțiri, așa cum mereu și-a dorit.  Oana Radu a apelat și la ajutorul medicului estetician. Artista a apelat la o intervenție de augumentare a buzelor, în anul 2014. La scurt timp, artista și-a modificat și sprâncenele și a suferit și o intervenție la nivelul bustului.

”Era o imagine îngrozitoare! Domnul doctor mi-a reconstruit efectiv sânii. Mi-a schimbat viața!”, povestea artista pe blogul său, cu privire la intervenția suferită la nivelul sânilor.

Concurenta ,,Bravo, ai stil!  a ajuns să cântărească acum 57 de kilograme, greutate la care nu credea că o să ajungă, în urmă cu câțiva ani.

‘Aceasta este talia mea. Talia mea. Fundul, nu am ce să-i fac, e mare, așa a fost mereu. Și așa arăt eu în prezent. Sunt în trening, vă dați seama că nu îmi accentuează atât de tare silueta. Am în continuare 57 de kilograme, bine, cred că în vacanță am mai slăbit, acum cred că am mai puțin’, a spus artista pe contul de Instagram.

Fanii nu au ezitat când au văzut transformarea totală a Oanei Radu și au recaționat imediat.

,,Te admir și te urmăresc cu drag ❤️❤️ești o inspirație pt foarte multe dintre noi 🤗/ Esti frumoasa pe interior si pe exterior si ai ceva unic, si de foarte mare pret/ Esti minunata, o sursa de inspirație și determinarea!/ Te admir foarte mult! Esti o femeie foarte frumoasă, puternică”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Oana Radu le-a primit la postare.

Oana Radu a vorbit deschis despre kilogramele pe care le avea, în urmă cu 7 ani. Vedeta a recunoscut că de fiecare dată când se simțea prost începea să mănânce din ce în ce mai mult și nimic altceva nu reușea să o facă să fie fericită, motiv pentru care a ieșit pentru o perioadă din lumina reflectoarelor.

,,Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc”, a spus Oana Radu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: