Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu e de nerecunoscut! Cum s-a pozat artista alături de iubitul ei

Oana Radu e de nerecunoscut! Cum s-a pozat artista alături de iubitul ei

GALERIE FOTO (4) Oana Radu e de nerecunoscut!

Oana Radu e de nerecunoscut! Artista a reușit să-și surprindă fanii din mediul online cu noul său trup de invidiat. În urmă cu câțiva ani, artista se lupta cu kilogramele în plus, dar acum arată mai bine ca niciodată. Oana Radu merge împreună cu soțul ei la sală, iar recent aceasta a postat o fotografie pe Instagram chiar din sala de antrenament. Fanii au rămas uluiți!

Oana Radu e de nerecunoscut! Cum s-a pozat artista alături de iubitul ei

Oana Radu e de nerecunoscut! În vârstă de 27 de ani, Oana Radu trăiește cele mai frumose momente din viața ei. După ce a trecut printr-o perioadă cumplită, artista zâmbește din nou, iar persoana căruia îi datorează toate aceste este soțul ei, Cătălin Dobrescu. Recent, cei doi au postat o fotografie în timp ce se aflau la sală, iar fanii artistei au rămas impresionați de trupul acesteia. Se știe că Oana Radu a traversat o perioadă dificilă cu greutatea sa. În prezent, cântăreața arată foarte bine și are grijă de silueta sa.

Oana a postat o imagine alături de soțul ei, Cătălin, chiar din sala de antrenament. Fotografia a strâns într-un timp foarte scurt aproape 10 mii de aprecieri, semn că fanilor le-au plăcut transformarea vedetei. Se poate observa că trupul vedetei arată foarte bine, semn că artista depune mult efort pentru silueta sa.

Oana Radu si sotul ei la sala

Drama Oanei Radu

Încă de la începutul carierei muzicale, Oana Radu s-a confruntat cu unele probleme. Aceasta avea probleme cu greutatea și s-a luptat mult pentru a slăbit. După ce și-a dus visul la bun sfârșit și a ajuns la greutatea dorită, Oana avea să se confrunte cu o nouă dramă. Iubitul acesteia a fost atacat cu cocktail Molotov, în 2019, iar după câteva zile, acesta s-a stins din viață. Alin a lăsat în urma sa multă durere, iar Oana Radu s-a luptat mult pentru a trece peste această cumpănă. „Vreau să zic că într-o situație ca asta a vieții vezi, cu adevărat, cine este pe bune alături de tine. Am avut parte de surprize foarte plăcute, de la oameni de la care nu mă așteptam să mă ajute. Mi-am dat seama că viața este prea scurtă. Ideea e că trebuie să trăim momentul și fără frică, să îi prețuim pe oameni atunci când sunt lângă noi”, spunea Oana Roman.

Drama Oanei nu se oprește aici. Artista a trăit fără tată, pentru că acesta a abandonat-o când avea doar trei săptămâni. Chiar era mică, artista a simțit lipsa părintelui ei, iar odată cu înaintarea în vârstă, Oana a început să înțeleagă că nu există un echilibru în familia sa. În cadrul unei emisiuni TV, Oana a vorbit despre tatăl său și momentele în care a simțit că nu mai rezistă. „De la trei săptămâni trăiesc fără tată. Mama mea m-a crescut singură, împreună cu bunicii mei. Mama mea şi-a dedicat întreaga viaţă mie, ea m-a dus la repetiţii, la festivaluri. Nu şi-a mai luat o haină de nu ştiu câţi ani, pentru că totul era pentru mine. Este modelul meu în viaţă, o apreciez foarte mult. Este crunt! Nu am simţit lipsa tatălui la propriu, pentru că nu m-am obişnuit cu el, nu am crescut cu el”, spunea Oana Radu, într-o emisiune TV.

Oana a povestit că părintele ei nu a fost niciodată interesat de soarta ei și nu a ajutat-o pe mama ei cu niciun ban, chiar dacă aceasta avea mari probleme financiare. „Nu şi-a manifestat niciodată interesul faţă de mine. A venit o dată în vizită la mine, avea o pungă cu pixuri, mi le-a arătat pe toate şi nu mi-a dat niciunul. Mami a tot sperat că va fi mai bine pentru mine dacă am un tată, iar când aveam 7 ani a intentat divorţ. La un moment dat am avut nevoie de un laptop, nu l-am primit. Mami era îngropată în datorii, iar la un moment dat am apelat şi la el. Niciodată nu m-a ajutat.”, a mai spus Oana Radu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: