Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu a făcut public secretul prin care a slăbit. Care sunt cele cinci reguli de baza

Oana Radu a făcut public secretul prin care a slăbit. Care sunt cele cinci reguli de baza

Oana Radu a șocat de multe ori în privința siluetei sale. Ba a apărut cu 120 de kilograme, ba a slabit enorm, ba s-a îngrășat din nou. Un lucru este cert și anume faptul că Oana rămâne una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Acum, frumoasa blondină a reușit să ajungă la un fizic de invidiat datorat unei diete simple bazate pe cinci reguli importante. Oana Radu a fost susținută în tot acest proces de către soțul ei.

Recent, Oana Radu a făcut public secretul care a ajutat-o să ajungă la această formă de invidiat, chiar cea mai bună pe care a avut-o până acum. Vedeta a împărtășit cu internauții cele cinci reguli pe care le-a respectat cu sfințenie pentru a slăbi.

1.Fără făinoase albe, grăsimi, prăjeli, zahăr. Oana ne sfătuiește să ne luăm orice gând de la aceste alimente. Ea spune că se abține cu greu de la dulciurile pe care le iubește cel mai mult, însă a găsit o soluție cu produsele pentru diabetici.
2.Nu mânca nimic după ora 18:00. Această regulă ar trebui să fie urmată chiar și în perioada de după dietă, așa-zisa „perioadă de menținere”.
3.Nu există o zi în cadrul dietei în care să poți mânca orice. De-abia după ce ai ajuns la o anumită greutate îți poți permite să ai o zi pe săptămână în care să mănânci și altceva în afară de alimentele de dietă. Altfel riști să pui totul la loc într-o singură zi.
4.Nu uita de sport. Chiar dacă schimbarea alimentației este prioritară, sportul nu trebuie să lipsească atunci când vrei să slăbești. Dacă slăbești mult dintr-odată, pielea își pierde din elasticitate, iar pentru a preveni acest lucru este esențial să faci sport. Masajul este și el de mare ajutor.
5.Nu asocia niciodată carbohidrații cu proteinele. Alege să mănânci fie carbohidrați, fie proteine. Niciodată să nu le combini dacă vrei să slăbești.
Înainte să începi dieta Oana Radu, ține cont de faptul că aceasta este o dietă concepută strict după nevoile sale și nu reprezintă o garanție că va funcționa în cazul tuturor. Atunci când vrei să slăbești, este nevoie să stabilești o dietă personalizată, iar un nutriționist este probabil cel mai în măsură să îți creeze o dietă adecvată, în funcție de starea ta de sănătate și de caracteristicile tale personale.”, a fost dezvăluirea făcută de Oana Radu.

te urmaresc de curand cu drag, intamplator am dat de tine pe youtube , daca imi permiti un mic sfat( stiu ca este necerut sfatul meu si imi cer iertare ca mi-am permis ) te rog nu mai vorbi cu BA , esti prea draguta si finuta si parca nu suna bine venind din partea ta acest cuvant”,”Doamne cât ești de frumoasa, te pup și te iubesc mult. Felicitari pentru modul de gandire de acum si pentru stilul de viata pe care il ai. Ai evoluat foarte frumos !„, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților la videoclipul postat de Oana Radu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: