Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu, mințită de soțul ei. Cum a reacționat artista

Oana Radu, mințită de soțul ei. Cum a reacționat artista

GALERIE FOTO (8) Oana Radu, mințită de soțul ei

Oana Radu, mințită de soțul ei. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar acum trăiește o poveste de dragoste cu antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu. Cei doi s-au căsătorit și se înțeleg foarte bine. Recent, Oana Radu l-a invitat pe soțul ei în emisiunea “Detectorul de minciuni”. Aceasta a aflat că partenerul ei a mintit-o.

Oana Radu, mințită de soțul ei. Cum a reacționat artista. S-au căsătorit în urmă cu doi ani, iar acum sunt foarte fericiți împreună. Oana Radu l-a invitat în emisiunea sa pe soțul ei, Cătălin Dobrescu. Vedeta l-a supus unor tiruri întrebări incomode, iar Cătălin a fost prins cu „mâța-n sac”. “Fete si baieti din toata tara, editia din aceasta zi minunata va fi incendiara, unica, spectaculoasa si de abia o astept pentru ca invitatul nostru este nimeni altul decat sotul meu, Catalin Dobrescu ”, spune Oana Radu. Întrebat dacă lumea crede că este un afemeiat, Cătălin a spus NU, dar se pare că a mințit. “Eu cred ca i-a spus si minte… Adica, nu-ti spun oamenii din jurul tau, mai, cat de bine arati?”, spune Oana Radu.

Oana Radu a mărturisit într-un interviu că a fost la un pas să se despartă de soțul ei. Vedeta s-a chinuit mult să slăbească, iar Cătălin a ajutat-o foarte mult, făcându-i un program de slăbit. Cu toate astea, Oana nu s-a ținut mereu de el, iar cei doi ajungeau să se certe, iar la un moment dat, Cătălin și-a făcut bagajele, determinând-o pe artistă să își dorească să slăbească. Mai mult, Oana a mărturisit că de multe ori mânca pe ascuns, până când bărbatul a observat că Oana nu slăbea deși aceasta făcea sport.

Acela a fost momentul în care cei doi au avut o discuție serioasă, iar artista a decis că este timpul să facă o schimbare în viața sa. „Ea nu trebuie să mă mai mintă, pentru că dacă eu știu ceea ce ea face, eu știu cum trebuie să pun exact problema. Bun, ai mâncat 500 de kalorii în plus, hai să vedem cum facem. Plus de asta, este și frustrant! Dacă tu știi că îți faci meseria cât poți de bine și vine cineva și joacă niște farse și spune că stai că nu a fost bine, stai așa un pic! Înseamnă că nu mai ești bun”, a declarat Cătălin Dobrescu.

Oana Radu și-a mințit soțul

Oana Radu a recunoscut că și-a mințit soțul în legătură cu regimul pe care îl ținea, iar acest lucru s-a întâmplat pentru că totul s-a întâmplat prea repede. Vedeta a mărturisit că ea avea un stil de viață haotic, spre deosebire de cel al lui Cătălin.

„Cătălin a venit cu un stil de viață de civilizat, extrem de focusat, extrem de disciplinat, foarte, foarte bine pus la punct. Eu am venit cu un stil de viață totalmente delăsător, fără niciun fel de program, fără niciun fel de țintă. Mâncarea mă făcea fericită, mă făcea să mă simt bine. Mâncarea era singura fericire. În momentul în care lucrurile astea două s-au unit, eu îmi doream să fac parte din stilul lui de viață, însă trecerea era prea bruscă. Știi, dependența nu te lasă niciodată”, a mai adăugat Oana Radu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: