Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu a fost agresată fizic în relațiile anterioare. Ce făcea artista atunci când se întâmpla asta

Oana Radu a fost agresată fizic în relațiile anterioare. Ce făcea artista atunci când se întâmpla asta

GALERIE FOTO (4) Oana Radu a fost agresată fizic în relațiile anterioare

Oana Radu a fost agresată fizic în relațiile anterioare. Artista a făcut dezvăluiri șocante despre momentele cumplite pe care le-a trăit în fostele relații. Oana Radu a declarat că a fost agresată fizic de foștii iubiți, iar acest lucru a traumatizat-o.

Oana Radu a fost agresată fizic în relațiile anterioare. Ce făcea artista atunci când se întâmpla asta

Oana Radu a fost agresată fizic în relațiile anterioare. În prezent, blondina este căsătorită cu antrenorul ei de fitness, fiind extrem de fericită alături de el. Cu toate astea, în trecut artista a trăit momente cumplite în timpul fostelor relații, mărturisind că nu va uita niciodată bătăile încasate de la foștii iubiți. Cântăreața a declarat ca a avut parte de experiențe de neuitat, dar chiar și așa, a decis să rămână cu amintirea unei povești de dragoste. Oana Radu mărturisește că i-a fost teamă să ia atitudine în astfel de momente, pe motiv că lucrurile se vor schimba. Cântăreața a sperat că persoana respectivă își va schimba atitudinea. ”Am avut parte de violență fizică și verbală. Am stat acolo, n-am făcut nimic. Am stat destul de mult, n-am plecat, am stat acolo. La vârsta pe care o aveam atunci gândeam că o să fie bine de mâine, totul o să se schimbe, credeam că oamenii se pot schimba, dar nu se pot schimba”, a spus ea într-un interviu.

Totodată, blondina a recunoscut că nu a avut niciodată curajul de a spune adio unei astfel de relații, gândindu-se că niciodată nu va mai avea o relație. A precizat că prefera să se închidă în ea și să se refugieze în mâncare, motiv pentru a luat multe kilograme în plus. ”Nu aveam încrederea că pot să zic pa, că nu o să mă mai iubească vreodată cineva, că o să mai fiu cineva, atunci ne complacem în situații de genul asta. Plângeam și după îmi trecea, mâncam ceva. Eu găseam fericirea în mâncare”, a spus Oana Radu.

Oana Radu, probleme financiare după moartea fostului iubit

În 2019, fostul iubit al Oanei Radu a fost atacat cu cocktail Molotov, fiind internat în spital zile întregi. Din păcate, corpul acestuia a cedat, iar vedeta a trăit clipe de coșmar.

Oana a încercat atunci să revină pe scenă după ce și-a alungat o perioadă multe evenimente. Artista a suferit teribil și a ajuns să aibă probleme mari cu banii din cauza tragediei. „Am avut alături câţiva oameni, nu foarte mulţi. M-am dus cu mama în apartamentul în care am locuit împreună şi mi-am luat hainele. A fost cumplit de greu să mă duc acolo, unde construisem ceva cu acest om. Am lăsat tot, mobila, şi m-am mutat într-un apartament gol şi nici nu am avut bani să cumpăr ceva în el. Nu am mai putut să mai cânt şi am anulat foarte multe evenimente. A trebuit să dau foarte mulţi bani înapoi. Oamenii m-au acuzat că nu am plâns şi nu m-am tăvălit pe jos la înmormântare. Am luat foarte multe calmante atunci ca să rezist. În fiecare marţi îmi amintesc de asta. Era marţi, 13, şi culmea, mie ziua asta îmi purta noroc. Acum am revenit pe scenă. Am lansat o piesă… el nu o ştia toată, pentru că pe atunci avea doar o strofă şi un refren „, a povestit Oana Radu după tragedie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: