Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu se pregătește să devină mamă! Ce a declarat artista la un an de la căsătorie

Oana Radu se pregătește să devină mamă! Ce a declarat artista la un an de la căsătorie

Oana Radu se pregătește să devină mamă! Ce a declarat artista la un an de la căsătorie

Oana Radu se pregătește să devină mamă! Artista a făcut primele declarații la un an de la căsătoria cu Cătălin Dobrescu. Cei doi au depășit toate momentele grele și privesc spre viitor. 

Oana Radu se pregătește să devină mamă! Ce a declarat artista la un an de la căsătorie

Oana Radu este o femeie împlinită, și-a găsit partenerul ideal, are silueta pe care mereu a visat-o și a reușit să treacă peste toate momentele grele. Astfel, cum toate lucrurile s-au așezat Oana Radu și soțul ei se gândesc să devină părinți. Cei doi așteaptă cu nerăbdare momentul și își imaginează cum va arăta familia lor în viitor.

Recent, cei doi au împlinit recent un an de la căsătorie iar relația lor pare să meargă foarte bine.Aceștia au depășit toate momentele grele și privesc spre viitor, mărturisind că își doresc un copil și nu este exclus ca în curând să dea vestea cea mare. Se pare că Oana Radu își dorește foarte mult să fie mamă de fetiță, în timp ce soțul ei așteaptă un băiețel.

”Dacă e să ne întoarcem trei, aia e. Ne descurcam. Iubitul meu își dorește băiat, dar o sa avem o fata, ca eu asta vreau. Așa că mai bine s-ar ruga să avem fetiță pentru că dacă o să avem băiat, o să-i aleg eu numele și sigur nu o să-i placă. Deci cum o dă, tot nu e bine. Singura șansă e să fie fată.”, a declarat Oana Radu, la Antena Stars.

De asemenea, Oana Radu a mai declarat că deși își dorește o fetiță nu știe dacă o să fie o mămică bună. Însă nu își face probleme pentru că este sigură că soțul ei se va descurca de minune în rolul de tătic. Așadar cei doi sunt pregătiți să își mărească familia și este posibil ca în curând să facă anunțul cel mare.

”Nu știu dacă o sa fiu o mamă bună, dar mă bazez pe el. El este foarte cerebral. Eh, glumesc. Eu mai am de reparat chestii la mine, la nivel psihologic, dar cu trecerea timpului sigur o să se rezolve tot.”, a mai spus Oana Radu.

Ce relație are Oana Radu cu socrii ei

După numeroase momente în care fanii au presupus că relația dintre ea și socrii ei nu ar fi atât de bună, artista a dorit să spulbere aceste speculații, chiar în direct la Antena Stars. Fără a sta prea mult pe gânduri, Oana Radu a mărturisit să se înțeleg foarte bine, au o relație deschisă și se vizitează destul de des, iar dacă nu reușesc chiar mereu să se vadă, oricum vorbesc la telefon și pe FaceTime.

”Ne înțelegem foarte bine, chiar avem o relație frumoasă. Eu cred ca e foarte important sa ne înțelegem bine, căci relația asta e foarte importantă și pentru liniștea noastă, pentru tot. Ne înțelegem foarte bine. Chiar mă mândresc cu o așa relatie frumoasă”, a mărturisit Oana Radu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: