Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu trăiește clipe grele. Soțul ei are mari probleme de sănătate care necesită operație

Oana Radu trăiește clipe grele. Soțul ei are mari probleme de sănătate care necesită operație

Oana Radu trece prin clipe dificile. Soțul ei, Cătălin Dobrescu are o problemă de sănătate serioasă. Vedeta a povestit totul pe instastory. Iată cu ce problemă se confruntă soțul artistei și când se va opera. Oana Radu le-a cerut sfaturi fanilor ei.

Ce a pățit soțul Oanei Radu

Cătălin Dobrescu se confruntă cu o problemă serioasă de sănătate. Soțul Oanei Radu are nevoie de operație, iar vedeta este speriată din acest motiv. Ea a povestit totul urmăritorilor ei din mediul online. Se pare că soțul Oanei Radu s-a accidentat și se confruntă o ruptură de coafă rotatorie, o ruptură în zona umărului. Singura soluție pentru a se face bine este o operație. Artista a cerut sfaturi fanilor ei din mediul online. Ea i-a întrebat daca există cineva dintre ei care să se fi confruntat cu aceeași problemă și dacă au sfaturi pentru ea.

Cătă s-a accidentat … cred eu că e o problemă mai veche, dar acum a scos capul … Are o ruptură de coafă rotatorie, este o ruptură în zona umărului și se pare că singura soluție e intervenția chirurgicală. Am și eu o rugăminte la voi, doar la persoanele care au trecut prin această operație. Dacă ați trecut printr-o operație la umăr, practic este un tendon rupt, și v-ați recuperat ok, m-ar interesa foarte mult să aflu clinica respectivă, doctorul respectiv. E o intervenție care contează foarte mult în viitorul meu sportiv.„, a spus Oana Radu.

Cum arată Oana Radu în costum de baie

Oana Radu este o artistă talentată și o femeie foarte frumoasă. În ultimii ani a trecut prin numeroase trasformări. Kilogramele ba au venit, ba au plecat. În trecut a avut peste 100 de kilograme, dar acum a ajuns la recordul de 57 de kilograme. Vedeta spune că secretul ei nu este vreo operație minune, negând cu vehemență acuzațiile care i se aduc, ci disciplina pe care o are în privința sportului și a dietei echilibrate.

Acum, având un trup de zeiță, Oana Radu nu se sfiește să publice poze sumar îmbrăcată. Recent, o dată cu venirea verii, vedeta a publicat mai multe fotografii cu ea pe marginea piscinei într-un costum de baie alb care îi evidențiază talia și formele bine proporționate. Artista a declarat de curând că mai are puțin până ajunge la numărul de kilograme dorit, după care, se va lasa pe mâna medicilor esteticieni pentru câteva îmbunătățiri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: