Redactia.ro
Home » Monden » Imagini șocante cu Oana Radu de pe vremea când era în proces de slăbire. Artista era plină de celulită FOTO

Imagini șocante cu Oana Radu de pe vremea când era în proces de slăbire. Artista era plină de celulită FOTO

GALERIE FOTO (3)Imagini șocante cu Oana Radu de pe vremea când era în proces de slăbire. Artista era plină de celulită FOTO

Oana Radu s-a luptat ani buni cu kilogramele în plus, însă cu multă muncă a ajuns să aibă silueta pe care și-o dorea. Artista a făcut publice mai multe fotografii cu ea de pe vremea când era în proces de slăbire, și se poate observa cum corpul ei era plin de celulită. 

Imagini șocante cu Oana Radu de pe vremea când era în proces de slăbire. Artista era plină de celulită

Oana Radu a fost una dintre cele mai criticate vedete pentru faptul că nu se încadra în standardele frumuseții corporale. Încă de la apariția ei la ” Vocea României”, aceasta a fost judecată pentru faptul că ducea o luptă cu kilogramele.

Acest lucru nu avea să dureze prea mult, căci motivarea și ambiția au făcut-o pe Oana Radu să slăbească considerabil și să ajungă la silueta pe care și-a dorit-o toată viața. După ce schimbarea a fost vizibilă pentru toată lumea, vedeta nu s-a sfiit să posteze pe rețelele de socializare fotografii cu picioarele pline de celulită!

“Așa arătam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu. O celulită închistată și extrem de agresivă mă chinuia și mă facea să stau mereu acoperită. Nu îmi puteam arăta picioarele, nu am mers niciodată la plajă până anul acesta, nu am purtat niciodată fustă scurtă etc. Deși făceam sport și țineam dietă, slăbeam, dar nu reușeam să scap de această problemă groaznică, celulita!“, a scris vedeta pe contul de Instagram, sub fotografiile postate.

Cum a reușit Oana Radu să scape de celulita îngrozitoare

Cântăreaţa Oana Radu este probabil cel mai spectaculos caz de slăbire din România ultimilor ani. Vedeta a reuşit să dea jos peste 50 de kilograme, transformându-se total, și a ajuns de la 121 de kilograjme din 2012 la 57 kg.

Artista a fost acuzată că și-ar fi tăiat stomacul ca să scape de kilograme, însă ea a negat vehement acest lucru. Mai mult, Oana susține că a scăpat de celulita supărătoare cu ajutorul unei simple creme.

“Am hotărât să am încredere în profesioniștii ce au creat această cremă și iată rezultatele mele! Știuuu, mai este muuult de muncă! Cum v-am mai spus, repet, nu voi avea poate niciodată picioare perfecte, dar serios?! Uitați-vă ce diferență colosală! După trei luni de zile s-au văzut primele diferențe reale și mă dădeam de două ori pe zi cu ea. Am folosit-o doar împreună cu dietă și sport, fiindcă altfel probabil că nu ar trebui să aveți așteptări!”, a mai spus solista.

Etichete: