Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu nu mai arată deloc așa! S-a pozat în costum de baie și a încins internetul

Oana Radu nu mai arată deloc așa! S-a pozat în costum de baie și a încins internetul

GALERIE FOTO (2)

Oana Radu era o femeie cu multe kilograme în plus în momentul în care a devenit celebră. De-a lungul anilor a suferit multe schimbări. Vedeta a slăbit semnificativ, apoi s-a îngrășat din nou și a slăbit iar. Acum însă se află în cea mai bună formă a vieții ei. Oana Radu a ajuns să cântărească 57 de kilograme și nu se sfiește să se pozeze în costum de baie.

Cum arată Oana Radu în costum de baie

Oana Radu este o artistă talentată și o femeie foarte frumoasă. În ultimii ani a trecut prin numeroase trasformări. Kilogramele ba au venit, ba au plecat. În trecut a avut peste 100 de kilograme, dar acum a ajuns la recordul de 57 de kilograme. Vedeta spune că secretul ei nu este vreo operație minune, negând cu vehemență acuzațiile care i se aduc, ci disciplina pe care o are în privința sportului și a dietei echilibrate.

Acum, având un trup de zeiță, Oana Radu nu se sfiește să publice poze sumar îmbrăcată. Recent, o dată cu venirea verii, vedeta a publicat mai multe fotografii cu ea pe marginea piscinei într-un costum de baie alb care îi evidențiază talia și formele bine proporționate. Artista a declarat de curând că mai are puțin până ajunge la numărul de kilograme dorit, după care, se va lasa pe mâna medicilor esteticieni pentru câteva îmbunătățiri.

Care sunt cele cinci reguli de baza ale Oanei Radu

Oana Radu a făcut public secretul care a ajutat-o să ajungă la această formă de invidiat, chiar cea mai bună pe care a avut-o până acum. Vedeta a împărtășit cu internauții cele cinci reguli pe care le-a respectat cu sfințenie pentru a slăbi.

1.Fără făinoase albe, grăsimi, prăjeli, zahăr. Oana ne sfătuiește să ne luăm orice gând de la aceste alimente. Ea spune că se abține cu greu de la dulciurile pe care le iubește cel mai mult, însă a găsit o soluție cu produsele pentru diabetici.

2.Nu mânca nimic după ora 18:00. Această regulă ar trebui să fie urmată chiar și în perioada de după dietă, așa-zisa „perioadă de menținere”.

3.Nu există o zi în cadrul dietei în care să poți mânca orice. De-abia după ce ai ajuns la o anumită greutate îți poți permite să ai o zi pe săptămână în care să mănânci și altceva în afară de alimentele de dietă. Altfel riști să pui totul la loc într-o singură zi.

4.Nu uita de sport. Chiar dacă schimbarea alimentației este prioritară, sportul nu trebuie să lipsească atunci când vrei să slăbești. Dacă slăbești mult dintr-odată, pielea își pierde din elasticitate, iar pentru a preveni acest lucru este esențial să faci sport. Masajul este și el de mare ajutor.

5.Nu asocia niciodată carbohidrații cu proteinele. Alege să mănânci fie carbohidrați, fie proteine. Niciodată să nu le combini dacă vrei să slăbești.
Înainte să începi dieta Oana Radu, ține cont de faptul că aceasta este o dietă concepută strict după nevoile sale și nu reprezintă o garanție că va funcționa în cazul tuturor. Atunci când vrei să slăbești, este nevoie să stabilești o dietă personalizată, iar un nutriționist este probabil cel mai în măsură să îți creeze o dietă adecvată, în funcție de starea ta de sănătate și de caracteristicile tale personale.”, a fost dezvăluirea făcută de Oana Radu.

Etichete: