Redactia.ro
Home » TV » Oana Radu, părăsită de soț din cauza faptului că mănâncă pe furiș? ”Și-a făcut bagajele”

Oana Radu, părăsită de soț din cauza faptului că mănâncă pe furiș? ”Și-a făcut bagajele”

GALERIE FOTO (4)

Oana Radu a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere cu ultimele dezvăluiri făcute. Artista ar fi fost părăsită de soț din cauza faptului că mănâncă pe furiș.  Ce se întâmplă între cei doi?

 

Oana Radu, părăsită de soț din cauza faptului că mănâncă pe furiș?

Oana Radu este un exemplu de urmat pentru multe doamne și domnișoare. Artista a reușit să slăbească peste 100 de kilograme și are acum o siluetă sculptată. Fosta concurentă de la Vocea României a recunoscut care au fost cele mai dicile momente și a explicat cu ce situație incredibilă s-a confruntat.

Artista le-a povestit internauților că, a existat o perioadă în viața ei, destul de recent, când a început să mănânce în baie. În acel moment, soțul său, Cătălin Dobrescu a observat că ia în greutate și a decis să o cântărească zilnic. Potrivit artistei, Cătălin Dobrescu ar fi decis să plece de acasă, din cauza viciilor la care Oana nu putea renunța la momentul respectiv.

”Am început să mănânc în baie, până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic și vedea că eu mă îngraș. Îi spuneam că am reținut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuție serioasă cu Cătălin și aproape că a vrut să plece. A considerat că din cauza viicilor mele nu mai putem fi împreună. El mi-a spus clar că își dorește de la mine să schimb asta la mine și i-am promis că schimb tot și nu făceam. Mi-a zis că o să plece și și-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbesc”, a mărturisit Oana Radu.

Oana Radu a mărturisit că, în acel moment, a realizat cât de important este partenerul său, astfel încât a decis săs e schimbe. Artista a hotărât să renunțe la mâncare și să țină o dietă echilibratp, dar nu pentru soțul ei, ci pentru sănătatea ei. Artista a mărturisit că a plâns toată noaptea crezând că va fi părăsită de soțul ei, însâ acest lucru nu s-a întâmplat nici o secundă. Antrenorul i-a spus blondinei că nu va pleca de lângă ea, el fiind cel care a ajutat-o să devină cea mai bună versiune a sa, cea de astăzi.

”Am realizat că din viața noastră oamenii pot pleca oricând, pot pleca fără ca noi să știm sau fără ca noi să preconizăm că o să se întâmple și am zis așa: ”Omul ăsta poate chiar o să plece”. N-am dormit toată noaptea. Am stat în sufragerie și am plâns. Nu am dormit. El s-a trezit și a văzut că am ochii plânși și i-am zis că am mâncat pe furiș și că din acel moment o să mă lupt să slăbesc și să arăt bine pentru mine. Atunci mi-a promis că nu o să plece. Din momentul ăla nu a mai existat mâncare. Mi-am dat seama cât de important este el pentru mine”, a mai spus Oana Radu.

 

Oana Radu, despre curajul de a ieși dintr-o relație toxică

Oana Radu a mărturisit, în urmă cu câteva săptămâni, că a avut curajul, în trecut, să iasă dintr-o relație toxică. Artista le-a mărturisit fanilor săi de pe Instagram că a avut curajul de a ieși dintr-o relație toxică, oferindu-i sfatul unei fane.

”Of, treaba asta este foarte grea și mă tem că nu-ți pot da niciun sfat și nu știu cum aș putea să-ți spun să îți găsești curajul, pentru că și eu am fost, cândva, într-o relație din care nu am avut curajul să ies”, a spus inițial Oana Radu pe pagina sa de Instagram.

Oana Radu a maid eclarat că, adcă o relație nu mai funcționează, indiferent în ce stadiu s-ar afla acea relație, cel mai corect ar fi ca partenerii să dicute totul pentru a rezolva lucrurile.

”Într-adevăr, după ce te căsătorești este mai greu să ieși dintr-o relație decât dacă ești într-o relație, gen iubiți. Dar dacă este o căsnicie toxică și practic nu vă înțelegeți și sunt lucruri care te deranjează, primul pas este că ar trebui să discuți, iar dacă după discuții nu ajungeți la niciun consens, cred că ar trebuie într-o zi, când sunteți foarte calmi și foarte relaxați, să puneți pe hârtie toate lucrurile frumoase care s-au întâmplat între voi și să ajungeți la concluzia că, după ce trageți linie, mai bine prieteni decât dușmani, cred eu”, a mai adăugat artista.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: