Redactia.ro
Home » Știri » Oana Radu și Cătălin Dobrescu și-au spus adio? Indiciul care pare să confirme această ipoteză 

Oana Radu și Cătălin Dobrescu și-au spus adio? Indiciul care pare să confirme această ipoteză 

GALERIE FOTO (2) oana radu

Oana Radu traversează o perioadă dificilă, iar fanii sunt de părere că relația dintre ea și Cătălin Dobrescu ar fi ajuns la final. Cea mai recentă imagine pe care Oana Radu a distribuit-o în mediul online nu a făcut nimic altceva decât să alimenteze aceste speculații ale fanilor.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu și-au spus adio? Indiciul care pare să confirme această ipoteză

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au cununat civil în urmă cu trei ani, iar în anul 2022 vorbeau despre organizarea unei cununii religioase. Se pare, însă, că relația dintre ei nu traversează momentan o etapă prea bună, dacă analizăm detaliile subtile de pe pagina de Instagram a vedetei. Numele lui Cătălin Dobrescu nu mai apare în descrierea profilului Oanei, ca persoană de contact și managerul acesteia. În plus, Oana a distribuit în mediul online o imagine în care apare fără verighetă.

oana radu
Oana Radu a renunțat la verighetă 

În urmă cu doar câteva zile, Oana a scris pe contul de Instagram un mesaj care i-a îngrijorat pe fanii săi. „Guys, nu sunt așa prezentă în online fiindcă nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele… Sunt bine, doar că am nevoie de o pauză… Revin curând!”, scria Oana Radu.

În anul 2019, Oana Radu a trecut prin clipe de coșmar. Iubitul ei, de la acea vreme, a fost incendiat în scara unul bloc din Craiova. Bărbatul a suferit răni pe o suprafață însemnată din corp, iar medicii nu au putut să-i salveze viața, oricât de mult s-au luptat pentru acest lucru.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt”, declara Oana, la vremea respectivă.

Cine este soțul Oanei Radu

Cătălin Dobrescu, specialist în domeniul fitness-ului, a avut un rol esențial în transformarea extraordinară prin care a trecut vedeta. Oana Radu a dezvăluit într-o emisiune TV că după pierderea fostului ei partener de viață, a dorit să-și schimbe cursul existenței și, în acest scop, a decis să-l contacteze pe Cătălin, care îndeplinea funcția de antrenor personal al artistei. Această colaborare a evoluat în timp, transformându-se într-o relație sentimentală, și cei doi au devenit ulterior parteneri de viață.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: