Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a chemat Salvarea pentru mama sa, Mioara Georgescu. Cum se simte acum fosta soţie a lui Petre Roman

Oana Roman a chemat Salvarea pentru mama sa, Mioara Georgescu. Cum se simte acum fosta soţie a lui Petre Roman

oana roman

Oana Roman (46 de ani) a împărătşit cu prietenii ei din mediul virtual una dintre cele mai mari suferinţe suferite în plan personal. Vedeta a fost nevoită să sune la Ambulanţă penztru mama ei, Mioara Georgescu (82 de ani). Femeia s-a simțit foarte rău, iar fiica și ginerele său i-au sărit în ajutor.

Fata lui Petre Roman a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în interiorul familiei. Fosta prezentatoarea TV a dezvăluit că mama ei s-a simțit rău și a decis să-i cheme Salvarea de urgență.

I-au pus o perfuzie în Ambulanţă

Starea de sănătate a mamei Oanei Roman este departe de-a fi la cote bune. Fosta soţie a lui Petre Roman se află de multă vreme într-un centru unde are parte de îngrijiri speciale.

Vineri seară, Mioara Georgescu s-a simțit rău, dar paramedicii de pe ambulanță au considerat că nu este nevoie de spitalizare.

Astăzi încerc să mă odihnesc, măcar în prima parte a zilei, pentru că ieri, în cea de-a doua jumătate a zilei, am fost foarte stresată.

M-am dus la mama și, din păcate, ieri nu a avut o zi bună deloc. M-am panicat un pic. Am hotărât să chemăm salvarea să vedem ce se întâmplă cu ea.

Avea doar o stare de slăbiciune, i-au pus o perfuzie, iar cei de la Salvare au spus că nu o vor lua la spital pentru că nu are o afecțiune anume, ci doar o stare de slăbiciune, nu e necesar”, a mărturisit Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a slăbit 25 kg fără sport

Vedeta din online arată tot mai bine, iar secretul ei constă în cele 25 de kilograme pe care a reușit să le dea jos. Vedeta nu poate face sport, însă a apelat la alte proceduri care au dat imediat rezultate.

Oana Roman a reușit să slăbească spectaculos, însă nu a apelat la mişcare fizică, având interdicție de la medic, asta după ce a suferit o operație complicată la nivelul abdomenului, imediat după ce a născut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: