Redactia.ro
Home » Monden » Detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman! Oana Roman, dezvăluiri despre diagnosticul pus de medici: „Din păcate i-a recidivat…”

Detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman! Oana Roman, dezvăluiri despre diagnosticul pus de medici: „Din păcate i-a recidivat…”

oana roman

Momente grele au pus-o la încercare pe Mioara Roman. În urmă cu câteva zile, aceasta a ajuns la spital din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Oana Roman a dat detalii referitoare la starea mamei sale de sănătate. Aceasta a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Acuzând stări de oboseală, mama Oanei Roman, în vârstă de 82 de ani, a fost internată din nou în spital. Mioara Roman a avut nevoie de o reevaluare neurologică, dar și diabetică. Vrând să-și țină urmăritorii la curent, Oana a povestit despre starea de sănătate a mamei sale.

În ce stare se află Mioara Roman, după ce boala i-a recidivat! Oana Roman, dezvăluiri despre diagnosticul pus de medici

Oana Roman a povestit că a trecut prin clipe grele. A fost nevoită să o interneze pe mama ei, după ce starea de sănătate a acesteia nu a fost una tocmai bună.

„Eu am dus-o pe mama la spital pentru că acuza o stare de oboseală și pentru că oricum era momentul să îi fac reevaluarea neurologică și diabetică. La șase luni ar trebui să facă niște controale amănunțite și niște investigații pentru a vedea ce trebuie schimbat. Din păcate i-a recidivat infecția urinară, dar într-o formă mai ușoară decât data trecută din cauza acestei recidive nu era ok… Este la Spitalul Colentina și este foarte bine.”, a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.

Fiica acesteia susține că a fost surprinsă plăcut de condițiile de la spital, dar și de saloanele complet renovate. Mai mult, vedeta spune că mama sa a avut parte de îngrijiri medicale bune. De asemenea, Oana Roman a precizat, tot prin intermediul rețelelor de socializare, că astăzi Mioara Roman va fi externată.

Mama Oanei Roman, internată într-un centru de recuperare medicală

Mioara Roman nu mai locuiește cu fiica ei. În prezent, aceasta este internată într-un centru de recuperare medicală. Mama Oanei Roman este tratată foarte bine și are parte de îngrijiri medicale.

Oana Roman o vizitează pe mama ei foarte des și petrece destul de mult timp cu ea. A mărturisit Oana pe rețelele de socializare. Se pare că mama vedetei are parte de un personal bun și îngrijiri medicale de cele mai înalte standarde.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: