Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a dat de pământ cu Teo Trandafir, Mara Bănică și Ilinca Vandici! Ce au declarat cele trei după moartea Mioarei: ”Au dat-o în judecată”

Oana Roman a dat de pământ cu Teo Trandafir, Mara Bănică și Ilinca Vandici! Ce au declarat cele trei după moartea Mioarei: ”Au dat-o în judecată”

În lumea showbiz-ului românesc, emoțiile sunt adesea la cote maxime, iar disputa recentă în care este implicată Oana Roman aduce în prim-plan complexitatea relațiilor de familie, presiunea mediatică și dificultățile de gestionare a moștenirii. Oana Roman, cunoscută pentru deschiderea și sinceritatea ei, a exprimat furie și indignare față de discuțiile aprinse generate în emisiunea „Follow us!”, difuzată pe Kanal D2 și moderată de Teo Trandafir, Ilinca Vandici și Mara Bănică, referitoare la datoriile lăsate de mama sa, Mioara Roman.

Confruntată cu un val de speculații și acuzații, Oana Roman se află într-o poziție dificilă, trebuind să navigheze între doliul provocat de pierderea mamei sale și necesitatea de a face față acuzațiilor publice și presiunii mediatice. Această situație evidențiază vulnerabilitatea persoanelor publice în fața speculațiilor și a discuțiilor care pot avea un impact semnificativ asupra vieții lor personale și publice.

Oana Roman, criticată după moartea mamei sale

Dezbaterea în emisiune a pus accent pe datoriile semnificative atribuite Mioarei Roman, care se ridică la sute de mii de euro. Având în vedere implicarea Oanei Roman și a surorii sale, Catinca, ca posibili responsabili pentru achitarea acestor datorii, subiectul a stârnit un interes considerabil în rândul publicului. Discuțiile au fost aprofundate alături de Mara Bănică și avocatul Adrian Cuculis, ceea ce a amplificat impactul emoțional asupra Oanei Roman.

„Teo Trandafir: Datoriile de 300.000 de euro trebuie să fie plătite de cele două fete?

Mara Bănică: Nu știu, n-am aprofundat în ultima vreme. Însă știu că, din punct de vedere legal, din păcate, copiii moștenesc și bogățiile și datoriile părinților. Acum nu știu în ce fază procesuală este, dacă s-a încheiat…

Teo Trandafir: Sau în ce fază financiară este ea…

Mara Bănică: Nu cred că are banii ăștia… Ne imaginăm. E vorba de o chirie, pe care au recalculat-o, au dat în judecată, ce era pe vremuri, dar credeam că s-a stins.

Ilinca Vandici: Dar Oana nu este singură…

Teo Trandafir: Și ce crezi, că pe Catinca o dau banii afară din casă?

Ilinca Vandici: Nu despre asta vorbeam, ci despre faptul că dacă sunt două, poate lucrurile ar putea fi un pic mai ușoare, nu știu…

Teo Trandafir: Și dacă ele nu au de unde să plătească, statul de unde își recuperează banii?

Mara Bănică: Se pune sechestru… Așa se procedează de obicei…”

Reacția Oanei Roman

În urma speculațiilor și discuțiilor din emisiune, Oana Roman nu a rămas indiferentă. Fosta prezentatoare a ales să își exprime public frustrarea și supărarea printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Criticile aduse la adresa ei, care au inclus și sugestii despre presupusa abandonare a mamei sale într-un azil și despre datoriile uriașe moștenite, au fost resimțite puternic de Oana.

„Aud că se tot comentează încă prin emisiuni despre mine și despre mama… Le roade pe unele grija… Stau ca țațele și își dau cu părerea despre lucruri care nu a legătură cu viața lor. Doar așa în micimea lor, fără caracter și fără Dumnezeu…

Își fac păcate aproape jubilând la gândul că poate mie și familiei mele o să ni se întâmple chestii nasoale. Mi-ar fi ruține să mă uit la mine în locul lor. Ce țară plină de oameni de nimic. Cum zicea mama: lume multă, oameni puțini”, a spus Oana Roman, pe InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: