Redactia.ro
Home » TV » Oana Roman a depus actele de divorț! Ce i-a spus lui Dan Capatos despre o împăcare cu Marius Elisei

Oana Roman a depus actele de divorț! Ce i-a spus lui Dan Capatos despre o împăcare cu Marius Elisei

GALERIE FOTO (2)

Oana Roman a dat vestea despărțirii de Marius Elisei cu câteva zile înainte de Crăciun. Vedeta a anunțat în emisiunea lui Dan Capatos că deja au depus actele de divorț. Însă, fiica lui Petre Romna a vorbit și despre o posibilă împăcare.

 

Oana Roman a depus actele de divorț

Oana Roman a anunțat cu doar câteva zile înainte de Crăciun despărțirea de Marius Elisei, după ce acesta a decis să plece de acasă cu firma pe care o aveau împreună, dar care era pe numele ei. Vedeta anunța în acel moment că nu mai vorbește deloc cu tatăl fetiței  sale, dar că cel mai probabil vor ajunge la divorț.

Vedeta a anunțat în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Xtra Nigtt Show, că a depus deja actele de divorț. Îndă, atunci când Dan Capatos a întrebat-o dacă ar fi vorba despre o împăcare între ei, Oana Roman a stat puțin pe gânduri și a afirmat că  în aceste momente s eînțeleg foarte bine, cel mai probabil pentru că au decis să pună capăt căsniciei.

Fiica lui Petre Roman a aținut să adauge că discută de dragul fetiței pe care o au împreună și a subliniat că este în interesul Izabelei să nu simtă lipsa părinților ei.

Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu. Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie.”, a spus Oana Roman la Antena Stars, în emisiunea Xtra Night Show!

 

Oana Roman îi ia apărarea lui Marius Elisei

Oana Roman i-a us la punct pe fanii care îl judecă pe fostul său soț. În urmă cu câteva zile una dintre admiratoare i-a lăsat un comentariu Oanei Roman în carea  afelicitat-o pentru faptul că a renunțat la Marius Elisie. Însă, vedeta a izbucnit imediat.

Oana Roman a ținut să precizeze că nu vrea ca marius Elisei să primească vorbe urâte din partea unora, acest lucru deoarece attăl fetiței sal enu merită să fie judecat. Vedeta a adăugat că dacă va mai vedea astfel de reacții pe conturile sale de socializare, va da block persoanei respective.

Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a explicat Oana Roman, înainte de Crăciun, cu privire la divorțul de Marius Elisei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: