Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a făcut o schimbare de look! Cum au reacționat fanii: ”Te prinde culoarea”

Oana Roman a făcut o schimbare de look! Cum au reacționat fanii: ”Te prinde culoarea”

Oana Roman a făcut o schimbare de look! Cum au reacționat fanii: ”Te prinde culoarea”

Oana Roman și-a surprins fanii cu o noua schimbare de look! Vedeta a renuțat la culoarea sa naturală și a apărut în fața internauților brunetă. Iată cum au reacționat urmăritorii ei!

Oana Roman a făcut o schimbare de look

De-a lungul timpului, Oana Roman a fost criticată pentru felul în care arată, se comportă și vorbește. Este printre puține vedete care a primit atâtea comentarii negative și ani zile s-au făcut glume pe seama ei. Acum însă, lucrurile s-au schimbat, pentru încrederea fiicei lui Petre Roman nu mai are limite.

Vedeta de la Antena Stars a trecut printr-o serie de transformări în ultima perioadă. După ce a reușit să slăbească considerabil și să scape de criticile aduse la adresa ei, acum, vedeta încearcă look-uri noi.

Cu doar câteva ore în urmă, fosta soție a lui Marius Elisei a postat o fotografie pe contul ei de Facebook în care apare îmbrăcată într-o salopetă neagră, care îi pune în evidență formele și arată cât de mult a slăbit, însă lucrul care a atras atenție cel mai tare a fost noul look al vedetei. Oana a ales să renunțe la blondul său și să fie brunetă. Se pare că a făcutf o alegere care i se potrivește, pentru că arată foarte bine!

Oana Roman a postat fotografie însoțită de un mesaj simplu și direct. Aceasta a scris la descrierea pozei ”Confident!”, care înseamnă ”încredere” în limba engleză, ceea ce spune multe despre atitudinea acesteia.

Cum au reacționat fanii la postarea Oanei Roman

Așa cum au obișnuit-o, fanii vedetei sunt primii care își lasă părerea despre alegerile făcute de Oana Roman. Astfel s-a întâmplat și acum, când aceasta a strâns peste 300 de comentarii la fotografie. Cei mai mulți au lăudat-o pentru curajul său și pentru schimbările pe care le face în viața ei, dar mai ales pentru faptul că, deși a trecut prin foarte multe lucruri, și-a păstrat zâmbetul.

”Ești o frumoasa ,culoarea părului te avantajează și îți stă tare bine/ Mult mai potrivită culoarea părului decât cea blondă./ Din ce în ce mai frumoasa!/ Cu siguranța obiectivul de a slabii a fost o piesa lipsa din puzzle ul tău . Felicitări ca ai găsit aceasta piesa lipsa și umple acel gol care aducea numai critici . Continua cu încredere !(vei stranii atât invidii cât și laude).Felicitări !!/ Daca nu ar fi scris numele nu aș fi știut cine este/ Ești superbă brunetă/  Îmi place ambiția ta!/ Te prinde culoarea parului! Îmi place!/ Arăți incredibil de bine!! Tu intineresti!/ Cu parul negru îti sta cel mai bine”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de fani la fotografia postată de Oana Roman pe contul ei de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: