Redactia.ro
Home » Știri » Oana Roman a organizat parastasul de trei luni pentru mama sa. Ce mesaj emoționant a transmis

Oana Roman a organizat parastasul de trei luni pentru mama sa. Ce mesaj emoționant a transmis

GALERIE FOTO (2)

Oana Roman a organizat recent parastasul de trei luni pentru mama sa, Mioara Roman, demonstrând încă o dată cât de apropiată a fost relația dintre ele. Vedeta a fost alături de mama sa până în ultima clipă și continuă să respecte toate tradițiile necesare și după trecerea în neființă. Paparazzii Spynews.ro au surprins mai multe imagini cu Oana la cimitir, exprimându-și durerea și tristețea profundă.

Trei luni de la decesul Mioarei Roman

Au trecut aproape trei luni de la decesul Mioarei Roman, iar fiica sa, Oana, a organizat parastasul de trei luni. Evenimentul dureros a avut loc vineri, când paparazzii Spynews.ro au surprins mai multe imagini emoționante. Oana Roman s-a ocupat de toate detaliile, asigurându-se că evenimentul este organizat perfect. A mers la biserică pentru slujbă, a pregătit pachete care au fost sfințite, și a petrecut mult timp la cimitir, lângă mormântul mamei sale.

Durerea este imensă pentru Oana Roman, dar încearcă să demonstreze că este o femeie puternică și capabilă să se descurce în orice moment. Imaginile emoționante o surprind pe vedetă în curtea cimitirului, îndreptându-se spre mormântul mamei sale cu lumânări în mână. Când ajunge la mormânt, le aprinde în suportul special și nu își poate stăpâni lacrimile, când dorul devine prea puternic. Mai stă câteva minute, reflectând la cruce, într-un moment intim, după care pleacă cu pași agale.

Starea Emoțională a Oanei Roman după moartea mamei sale

Deși durerea este foarte apăsătoare, Oana Roman mărturisește că încearcă să fie puternică și să își mențină echilibrul în viața sa. Pierderea mamei a fost extrem de dureroasă, dar vedeta face eforturi pentru a-și relua activitățile și pentru a-și păstra demnitatea și optimismul.

În ultimele săptămâni, Oana a avut și vise despre Mioara Roman, care i-au oferit confort și liniște. Vedeta a povestit că și-a visat mama împreună cu bunica, ambele fiind îmbrăcate elegant, un semn că sufletul mamei sale este împăcat și că a ajuns la destinația finală.

„Am uitat să vă spun. Am visat-o pe mama, e bine, e tare bine mama, era cu bunica, cu mama ei. Pe bunica nu am visat-o niciodată de când a murit și am visat-o azi-noapte, împreună cu mama. Erau frumoase, erau elegante, eram coafate și erau împreună, așa că, mama probabil și-a încheiat călătoria și a ajuns la destinație, acolo unde s-a întâlnit cu bunica, cu mama ei. Și a visat-o pe mama și o prietenă de-a ei, tot azi-noapte, deci, cu siguranță, ea a ajuns unde trebuia și începe să ne dea de veste”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.

Organizarea parastasului de trei luni este un gest profund de respect și recunoștință din partea Oanei Roman. Acest eveniment este o parte importantă a tradițiilor românești, menite să onoreze memoria celor dragi care au trecut în neființă. Prin acest act, Oana își exprimă dragostea și devotamentul față de mama sa, continuând să îi păstreze amintirea vie.

Prietenii și familia au susținut-o pe Oana

În aceste momente dificile, sprijinul prietenilor și familiei este esențial. Oana Roman a avut alături persoane apropiate care i-au oferit confort și suport emoțional. Această susținere este vitală pentru a putea face față durerii și pentru a găsi puterea de a merge mai departe.

Fanii Oanei Roman au fost și ei alături de vedetă, trimițându-i numeroase mesaje de încurajare și susținere pe rețelele sociale. Aceste mesaje au fost o sursă de confort pentru Oana, arătându-i că nu este singură în acest moment dificil și că există mulți oameni care îi doresc binele și o susțin în această perioadă grea.

După parastas, Oana Roman își propune să continue să fie puternică și să își mențină echilibrul emoțional. Este conștientă că viața trebuie să meargă mai departe și că mama sa ar fi dorit ca ea să fie fericită și să își continue activitățile cu aceeași energie și dedicare.

Oana Roman este un exemplu de putere și reziliență, arătând că, deși durerea pierderii este imensă, există modalități de a găsi liniștea și de a continua să trăiești o viață plină de sens. Ea își amintește cu drag de momentele frumoase petrecute alături de mama sa și își găsește confort în amintirile prețioase și în visurile care îi arată că sufletul mamei sale este împăcat.

Privind spre viitor, Oana Roman își propune să continue să fie un exemplu de putere și determinare. Ea dorește să onoreze memoria mamei sale prin trăirea unei vieți pline de sens și bucurie, păstrând în același timp vii amintirile și lecțiile primite de la cea care i-a dat viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: