Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a primit block pe Instagram de la o internaută. Ce replică i-a dat vedeta FOTO

Oana Roman a primit block pe Instagram de la o internaută. Ce replică i-a dat vedeta FOTO

Oana Roman, amenințată cu bătaia de un infractor.

Oana Roman s-a simțit extrem de deranjată de gestul unei internaute. Tânăra i-ar fi dat block, după ce vedeta a promovat-o în mediul online. Iată ce a împins-o pe internaută să recurgă la acest comportament!

Oana Roman a primit block pe Instagram de la o internaută

Oana Roman a povestit pe pagina personală de Instagram că în urmă cu 2 ani de zile a apreciat profilul de Instagram al unei internaute, deoarece avea un profil foarte interesant și fabulos. De atunci, vedeta a colaborat cu această tânără, deoarece internauta creea instrumente pentru InstaStory, iar Oana Roman a cumpărat câteva de la ea.

De curând, vedeta a abordat-o pe aceasta pentru a-i spune că unele instrumente cumpărate de la ea sunt greu de folosit. Această doleanță a Oanei Roman a împins-o pe tânăra internaută să-i dea block vedetei.

Ce replică i-a dat Oana Roman internautei care i-a dat block pe Instagram

Oana Roman nu s-a putut abține, fiind extrem de deranjată de gestul tinerei pe care ea o promovase în trecut. Astfel, vedeta a povestit întreg evenimentul pe pagina personală de socializare și i-a oferit acesteia și o replică pe măsura faptei:

„Despre cum unii nu sunt ceea ce par. Acum doi ani o promovam pe fata asta talentată … între timp mi-a dat block pentru că mi-am permis să-i spun că mi-am permis să-i spun că mi se par greu de folosit niște instrumente pentru story pe care le cumpărasem de la ea”, a transmis Oana Roman pe InstaStory.

Sursa foto: InstaStory – oanaromanelisei

Oana Roman, profund deranjată de comentariul unui internaut

Oana Roman a răspuns la un comentariu de hate/ură pe InstaStory, Instagram, deoarece s-a simțit extrem de deranjată de modul de abordare al internautului:

„Asta cu panaramă e nouă. Primisem toate jignirile posibile, dar panaramă încă nu. Acum am bifat-o și pe asta.”, a transmis Oana Roman, pe InstaStory, în cadrul postării în care a inclus și mesajul respectivei femei.

Oana Roman, despre criticile din mediul online

Oana Roman a povestit la un moment dat că există anumite pagini pe rețelele sociale create special pentru ca vedetele să fie criticate de către internauți:

„Sunt niște oameni pe care nici nu vreau să îi caracterizez în vreun fel. Au făcut niște grupuri din astea, în care comentează persoane publice, nu numai pe mine, au în vizor mai multe persoane. Pe mine mă interesează cumva prea puțin. Atâta timp cât nu îi cunosc, nu îi știu, să stea ei acolo, în colțul lor. Nu sunt chestii publice, ci cumva între ei acolo, nu îmi dau seama.„, a spus Oana Roman, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: