Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a răbufnit pe Instagram! O fană a acuzat-o că-i editează chipul fiicei sale

Oana Roman a răbufnit pe Instagram! O fană a acuzat-o că-i editează chipul fiicei sale

GALERIE FOTO (2) Oana Roman a răbufnit pe Instagram! O fană a acuzat-o că-i editează chipul fiicei sale

Oana Roman a răbufnit pe Instagram după ce o fană a acuzat-o că-i editează chipul fiicei sale! Vedeta s-a săturat de comentariile absurde ale urmăritorilor ei. 

Oana Roman a fost acuzată că-i editează chipul fiicei sale

Oana Roman este una dintre vedetele din România care fost criticată constant. Vedeta a primit de când se știe comentarii legate de greutatea ei, de felul cum arată, de cum își trăiește viața și multe altele. S-a obișnuit cu oamenii care își varsă frustrările pe ea și a trecut peste de fiecare dată fără să se consume.

Oana Roman a răbufnit pe Instagram! De curând, însă, se pare că aceasta nu a mai rezistat și a răbufnit pe contul de Instagram după ce o fană a acuzat-o că îi editează pozele fiicei sale. Subiectul este unul sensibil pentru Oana Roman, care nu acceptă ca amenii să comenteze despre fiica sa.

Oana Roman a răbufnit pe Instagram! O fană a acuzat-o că-i editează chipul fiicei sale

Cum gurile rele nu-i dau deloc pace, după ce a postat o fotografie alături de micuța Isa, mai multe persoane din mediul online au început să o acuze pe Oana Roman cum că i-ar fi editat chipul fiicei sale. ”@iamisabelaroman are fata cu valuri. De ce?”, a fost comentariul lăsat de o fană.

Sătulă de acuzațiile și comentariile absurde, Oana Roman a răbufnit pe Instagram! Fiica lui Petre Roman nu s-a mai putut abține și i-a dat o replică tăioasă celei care a adus acuzații nefondate la adresa ei. Ba chiar s-a amuzat de spusele persoanei respective, scrie spynews.ro.

”Valuri? Aveți probleme mari rău”, a fost mesajul postat de Oana Roman.

Oana Roman îi critică pe hateri

Nu este prima dată când Oana Roman și-a luat la rost urmăritorii care au criticat-o de-a lungul timpului. Aceasta s-a confruntat de multe ori cu astfel de situații. După ce a slăbit spectaculos, Oana Roman a fost criticată de muțli internauți, aceștia fiind de părere că-și editează silueta excesiv de mult în fotografii.

Oana Roman a răbufnit pe Instagram! În urmă cu câteva zile, enervată la culme de acuzațiile care continuă să i se aducă, fiica Mioarei Roman le-a explicat cârcotașilor cum stă ”treaba” cu editatul fotografiilor.

”Încă niște photoshop pe video. Asta pentru că unii au capacitatea de a face diferența între filtru și photoshop. Photoshop cu filtre. Să ne lămurim: Toți cei care postăm pe Instagram avem niște preseturi de culoare, lumină, etc. Se fac într-o aplicație. Aceste filtre NU modifică forma, ci doar culorile și luminozitatea, etc. Punct. Vă arăt diferența. Eu folosesc doar această aplicație și foarte rar și altele ca să aplic machiaj când sunt nemachiată. ATÂT. PUNCT”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: