Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a luat o decizie importantă! Ce a hotărât vedeta la o lună de la despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman a luat o decizie importantă! Ce a hotărât vedeta la o lună de la despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman si Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit în urmă cu o lună, iar de atunci viața vedetei s-a schimbat total! Ce decizie a luat fiica lui Petre Roman după tristul eveniment?

Oana Roman a luat o decizie importantă

Anul 2020 a fost unul complicat! Pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile multor oameni și a adus multe schimbări în viețile acestora. Una dintre persoanele acestea este și Oana Roman, care în urmă cu o lună a terminat relația cu Marius Elisei, bărbatul care i-a oferit o fetiță. Despărțirea a fost una șocantă, atât pentru ea, cât și pentru fanii ei.

Marius Elisei a plecat din casa în care locuiau împreună și dacă toți se gândeau că există loc de împăcare, ei bine, se pare că lucrurile nu s-au mai întors la normal. S-a pornit un întreg scandal și au ieșit lucruri la iveală, iar acum, Oana Roman a luat o decizie importantă atât pentru ea, cât și pentru fiica ei Izabela.

Oana Roman a luat o decizie importantă! În cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars, Oana Roman a anunțat că deja actele de divorț au fost depuse, dar situația dintre ea și tatăl fetiței sale e bună, față de luna decembrie atunci când nici măcar nu își vorbeau, scrie spynews.ro.

”Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r. dacă se vor împăca). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, a spus Oana Roman.

Mai mult, la o lună de când au ales să se despartă, vedeta a luat în urmă cu puțin timp o decizie cu care a surprins pe toată lumea. Oana Roman le-a spus fanilor că a angajat o firmă de pază și protecție, deoarece nu se mai simțea în singuranță după ce a rămas singură cu fiica ei, dar și cu mama sa care are mai multe probleme de sănătate grave.

”Am pază și protecție. Eram stresată că sunt singură cu mama și Isa și nu avem pază. Acum m-am liniștit!”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Astfel, o echipă de specialiști, înarmați, au invatat curtea și casa Oanei Roman, pentru o simulare. Iată cum a decurs totul:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Oana Roman îi ia apărarea lui Marius Elisei

Deși s-au despărți, iar acum relația lor este pe cale să se termine definitiv, Oana Roman îi ia apărarea fostului soț în fața internauților care îl critică pe bărbat. În urmă cu câteva zile una dintre admiratoare i-a lăsat un comentariu Oanei Roman în care a felicitat-o pentru faptul că a renunțat la Marius Elisie. Vedeta a izbucnit imediat când a citit comentariul!

Oana Roman a luat o decizie importantă! Fiica lui Petre Roman a ținut să precizeze că nu vrea ca Marius Elisei să primească vorbe urâte din partea unora, deoarece etse încă tatăl fetiței sale și nu merită să fie judecat. Vedeta a adăugat că dacă va mai vedea astfel de reacții pe conturile sale de socializare, va da block persoanei respective.

Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a explicat Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: