Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman are din nou probleme! Fiica lui Petre Roman nu poate scăpa de numele fostului soț

Oana Roman are din nou probleme! Fiica lui Petre Roman nu poate scăpa de numele fostului soț

Oana Roman are din nou probleme!

Oana Roman are din nou probleme! Se pare că problemele pentru Oana Roman nu se mai termină. După ce s-a despărțit de tatăl fetiței sale și a avut probleme cu mama sa, acum, Oana se confruntă cu altă situație dificilă. Conform acesteia, nu poate scăpa de numele lui Marius Elisei!

Oana Roman are din nou probleme! Fiica lui Petre Roman nu poate scăpa de numele fostului soț

Oana Roman are din nou probleme! Problemele se țin lanț de Oana Roman! Fiica lui Petre Roman s-a despărțit de Marius Elisei la sfârșitul anului 2020, luându-i prin surprindere pe fanii săi. Bărbatul a ales să plece de acasă cu firma pe care o aveau împreună și de care vedeta era extrem de mândră. Cea care a anunțat despărțirea a fost chiar Oana, postând pe InstaStory un video în care declara că a pus punct mariajului cu Marius Elisei. Deși multă lume spera ca cei doi să se împace, se pare că de această dată, decizia este definitivă. Chiar și așa, Oana este foarte activă pe rețelele de socializare, dar internauții au observat că numele contului pe Instagram este ”oanaromanelisei”, așa că au întrebat-o pe vedetă de ce nu-și schimbă numele. Oana Roman are din nou probleme!

Ei bine, acest lucru nu este atât de ușor, iar Oana este obligată să poarte în continuare numele fostului soț pe Instagram, deoarece atunci când și-a creat contul de socializare niciun alt nume nu a fost disponibil, pentru că mai multe persoane au creat conturi false în care se dau drept ea. Mai exact, politica Instagram nu permite un cont cu același nickname! Totodată, Oana Roman le-a explicat fanilor săi că încearcă să scape de acele conturi false, după care își va putea schimba numele doar în Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei au revenit la sentimente mai bune

Deși s-au despărțit, Oana Roman și Marius Elisei au decis să aibă o relație normală, de dragul fetiței lor, Izabela. În această perioadă, Izabela are nevoie de ambii părinți, motiv pentru care au luat hotărârea de a încheia orice neînțelegere. Mai mult, Oana i-a luat apărarea lui Marius Elisei în mediul online. Cu câteva zile în urmă, un fan de pe Instagram i-a spus acesteia că a făcut bine că s-a despărțit de el, dar Oana i-a răspuns imediat la mesaj. Aceasta i-a spus internautului că nu mai permite nimănui să-l critice pe Marius Elisei, pentru că este tatăl fetiței sale, iar orice comentariu de acest gen va fi șters. Marius Elisei și Oana au fost căsătoriți cinci ani de zile, timp în care s-au bucurat de orice moment petrecut împreună.

Cel mai frumos moment din viața lor a avut loc în ziua în care s-a născut fiica lor, Izabela. Cei doi au mai avut probleme în căsnicie, dar de fiecare dată, Marius și Oana se împăcau și erau din nou o familie. Se pare că de această dată, decizia este definitivă.

Dacă pe plan sentimental Oana nu prea are noroc, pe plan profesional, vedeta o duce bine. Oana a semnat cu Antena Stars pentru emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”, acolo unde apare împreună cu fiica sa. Astfel, telespectatorii pot urmări emisiunea de vineri până duminică, de la ora 21.00, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: