Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, un nou atac subtil la adresa Oanei Zăvoranu. Care este motivul

Oana Roman, un nou atac subtil la adresa Oanei Zăvoranu. Care este motivul

Oana Roman, un nou atac subtil la adresa Oanei Zăvoranu.

Oana Roman, un nou atac subtil la adresa Oanei Zăvoranu. Războiul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu pare că este departe de a se finaliza. În urmă cu câteva săptămâni, actrița a criticat-o în nenumărate rânduri pe fosta soție a lui Marius Elisei, dar de această dată, cea care iese la atac este chiar Oana Roman. Ce le-a spus vedeta susținătorilor săi?

Oana Roman, un nou atac subtil la adresa Oanei Zăvoranu. Care este motivul

Oana Roman, un nou atac subtil la adresa Oanei Zăvoranu. De-a lungul anilor, Oana Roman a fost ținta hackerilor, care s-au amuzat de multe ori pe seama acesteia. Oana a vorbit pentru prima oară despre problemele sale legate de bullying, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gândea. Oana Roman a declarat că timp de 20 de ani a fost hărțuită pentru că avea probleme cu kilogramele, iar din această cauză vedeta a intrat în depresie. . „Oamenii ăștia și-au făcut păcate pentru trei generații de acum încolo, pentru că ei nu știu de ce am ajuns eu așa. Eu am făcut înot de performanță în tinerețe și, la momentul Revoluției, toate aceste lucruri au dispărut.Ai mei nu au mai avut timp de mine deloc și eu m-am trezit într-o lume pentru care nu eram pregătită, pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Eu am căzut atunci într-o depresie gravă”, povestea vedeta.

Deși a povestit drama prin ca a trecut, acest lucru nu a făcut decât să intensifice remarcile negative. În mediul online, Oana Zăvoranu le-a declarat război influencerilor, dorind să le demasce, iar primul episod al seriei sale de pe Youtube a avut-o pe Oana Roman ca țintă,căreia îi spune ”Peppa Pig”. Ei bine, comentariile răutăcioase la adresa vedetei sunt mult mai îngrozitoare decât ultimul episod postat de Oana Zăvoranu. Hackerii i-au spart Oanei Roman contul de Netflix, au schimbat profilurile și au pus alte nume. Sătulă de această situație, fiica lui Petre Roman a postat un mesaj pe Instagram. „Azi, la un moment dat, cineva mi-a spart contul de Netflix. Nu știu de ce și mai ales cum. A schimbat profilurile, a pus alte nume și niște poze. Profilurile se numeau: Oana Scroafa, Marius Roman și Felie de Pizza. Este cumva evident din ce zonă vin astfel de lucruri. Vă întreb: e clar că ai probleme mentale care necesită îngrijire de specialitate, dacă îți trece prin cap să faci așa ceva?”, a scris Oana Roman.

Oana Roman, mesaj pentru Oana Zăvoranu

Deși nu i-a spus numele, Oana Roman a făcut referire în mesajul ei, la o persoană care încearcă să manipuleze lumea împotriva ei. Iar de aici putem deduce că este vorba despre Oana Zăvoranu, care își exprimă sincer, părerea despre toate vedetele din România. „Trebuie să înțelegeți odată pentru totdeauna că rețelele sociale nu sunt făcute sau conturile persoanelor publice nu sunt făcute pentru ca unii dintre voi să dea lecții de viață, să dea sfaturi, să impună lucruri! Dacă nu-ți place ești absolut liber să nu mă urmărești, dar nu îmi impune (…).Plus că sunteți extrem de influențați de un anumit curent în online, care vă instigă la ură, care vă instigă la rău. Și, fără să vă dați seama, vă transformați în ceva ce nu este ok pentru voi, pentru că vă hrăniți cu rău, vă hrăniți cu ură, vă hrăniți cu venini”, a completat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: