Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a fost ținta hackerilor! Ce a apărut pe contul vedetei?

Oana Roman a fost ținta hackerilor! Ce a apărut pe contul vedetei?

GALERIE FOTO (2) Oana Roman a fost ținta hackerilor! Ce a apărut pe contul vedetei?

Oana Roman a fost ținta hackerilor! Fiica lui Petre Roman a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a fost victima unui atac cibernetic. Ce a apărut pe contul vedetei?

Oana Roman a fost ținta hackerilor

Oana Roman a fost mereu ținta răutăților, însă a știut foarte bine să facă față celor spuse de oamenii din jurul ei. De data aceasta s-a ajuns prea departe, pentru că fiica lui Petre Roman a fost victima unui atac cibernetic. După ce a realizat acest lucru, vedeta nu a mai stat pe gânduri și a lăsat un mesaj dur pe rețelele de socializare.

Oana Roman a fost ținta hackerilor! Mai exact, Oanei Roman i s-a spart contul de Netflix. Potrivit spuselor frumoasei vedete, hackerii i-au schimbat profilul, numele și pozele. Vedeta de la Antena Stars nu-și explică de ce există asemenea oameni, susținând că au probleme care necesită îngrijire de specialitate, scrie spynews.ro.

Oana Roman a fost ținta hackerilor! Ce a apărut pe contul vedetei?

”Azi, la un moment dat, cineva mi-a spart contul de Netflix. Nu știu de ce și mai ales cum. A schimbat profilurile, a pus alte nume și niște poze. Profilurile se numeau Oana Scroada, Marius Roman și Felie de Pizza. Este cumva evident din ce zonă vin astfel de întrebări. Vă întreb: e clar că ai probleme mentale care necesită îngrijire de specialitate, dacă îți trece prin cap să faci așa ceva?”, se arată în mesajul postat de Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Înainte cu puțin de sărbătorile de iarnă, Oana Roman a decis să pună capăt relației în care era de șapte ani. Vedeta le-a transmis fanilor vestea, iar aceștia au fost absolut socați de această decizie. Oana a explicat că a încercat tot ce se putea pentru a continua relația aceasta, însă se adunaseră prea multe lucruri și despărțirea era inevitabilă.

Oana Roman a fost ținta hackerilor! Imediat după ce s-a oficializat vestea, au apărut o mulțime e zvonuri, însă Oana Roman a declarat întotdeauna că este o persoană sinceră și spune atunci când unele lucruri sunt adevărate sau nu. Mai mult, vedeta încearcă să se detașeze de tot ce se întâmplă șă-și vadă de proiecte și de fiia ei Izabela.

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a povestit vedeta atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: