Redactia.ro
Home » Monden » La cine va rămâne fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei? Anunțul a fost făcut chiar de fiica lui Petre Roman

La cine va rămâne fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei? Anunțul a fost făcut chiar de fiica lui Petre Roman

M

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri diferite după o relație de 7 ani. Acum, la un pas de divorț, lumea se întreabă al cine va rămâne fiica celor doi. 

La cine va rămâne fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio după 7 ani de relația, în care s-au căsătorit și au adus-o pe lume pe micuța Isabela. Se pare că certurile dintre cei doi nu putea fi oprite, astfel că au decis să pună punct poveștii de dragoste care era între ei și să ajungă în fața notarului pentru a încheia totul conform procedurii.

La cine va rămâne fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei? Chiar dacă până acum s-a speculat că cei doi se vor împăca, din declarațiile lor nu se înțelege acest lucru. Decizia este luată și definivă, astfel că, toată lumea se întreabă acum, cu cine va rămâne fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei?

Chiar dacă cei doi nu se gândesc la împăcare, la mijloc este și fetița celor doi, Iza. Se pare că Oana a decis cum își va petrece timpul micuța de acum încolo. În cadrul unui interviu, fiica lui Petre Roman a declarat faptul că Iza va merge în fiecare săptămână la tatăl ei, câte 2-3 zile, iar apoi se va ocupa ea de aceasta, scrie wowbiz.ro.

”Iza merge în fiecare săptămână la tatăl ei, 2-3 zile, și săptămâna asta a luat-o ieri și o iau eu mâine la prânz, pentru că avem filmări și nu a luat-o ca eu să mă relaxez, dar așa ne-am organizat noi săptămâna asta”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

La cine va rămâne fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei? Oana Roman consideră ce este foarte important ca fetița lor să meargă și să aibă o legătură strânsă cu tatăl ei, chiar dacă vedeta încearcă să îi ofere tot ce este mai bun.

Oana Roman nu mai poate să facă copii

Puțini știu că Oana Roman nu mai poate face copii, din cauza unei probleme de sănătate ce i-a pus viața în pericol. Oana Roman a fost criticată în repetate rânduri de cei din jur, însă de fiecare dată a putut să le țină piept. Vedeta a slăbit 17 kilograme și este mândră de reușita ei, mai ales că mulți au acuzat-o că și-a făcut micșorare de stomac, operație care i-ar fi fatală dacă ar fi făcut-o.

Vedeta nu mai poate rămâne însărcinată niciodată, iar orice operație în zona abdomenului i-ar putea fi fatală. Oana Roman a mărturisit că nu mai poate face copii și că a fost la un pas de septicemie după ce a născut-o pe fetița ei.

”După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație, care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni”, a dezvăluit Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: