Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a rămas cu traume din cauza lui Petre Roman.”M-a închis în debara”

Oana Roman a rămas cu traume din cauza lui Petre Roman.”M-a închis în debara”

Conflictele dintre Oana Roman și tatăl său, Petre Roman sunt deja bine cunoscute în presa mondenă, dar se pare că vedeta nu a trecut așa ușor cu vederea. Oana Roman a răsmas afectată din cauza relelor tratamente la care tatăl ei o supunea. Vedeta a făcut noi declarații.

Ce pedepse îi aplica Petre Roman fiicei sale

Oana Roman a făcut declarații recente în care și-a amintiti chinurile prin care trecea din cauza tatălui ei. Vedeta a mărturisit că adesea avea parte de violențe din partea tatălui și că acesta o bătea cu o curea. Un alt episod care i-a lăsat amprente adânci Oanei Roman a fost acela când Petre Roman a închis-o în debara drept pedeapsă. Vede a adeclarat că își amintește că era foarte întuneric și că a stat acolo câteva ore. Cu greu își poate șterge acest episof urât din minte.

Tata mă bătea cu cureaua. Odată țin minte că m-a închis în debara ca să mă pedepsească și m-a lăsat acolo singură, în întuneric, mai multe ore. Atunci a fost rău pentru ca am rămas cu traume, m-am speriat și plângeam foarte tare. De atunci mi-e frică de spații închise.„, a delcarat Oana Roman.

Oana Roman a precizat că din cauza acestei relaționări nu chiar amiabilă cu tatăl său, a avut stări de depresie de la o vârstă fargedă, stări pe care le mai resimte și acum. E a povstit într-un interviu mai vechi că oricum orice s-ar întâmpla ea îi va fi alături la greu tatălui ei.

Eu voi fi langa el cand va avea nevoie. Cred ca de fapt numai eu voi fi langa el. Eu il iubesc cu adevarat chiar daca el m-a facut sa sufar! Si ii voi fi alaturi daca va avea nevoie de mine!„, a precizat Oana Roman.

Oana Roman s-a împăcat cu fostul soț Marius Elisei

Oana Roman a acordat un interviu în care a vorbit despre împăcarea cu fostul soț, Marius Elsei. Se pare că cei doi nu pot sta mult unul fără celălalt și că rodul iubirii lor a i-a adus îmrepună. Oana Roman a precizat că nu îți dorește să dea prea multe detalii momentan și că imagini exclusive cu cei doi vor apărea în cadrul emisiunii în care apare alături de fetița ei.

Eu nu dau niciun fel de detalii, așa cum n-am dat concret nici pe Instagram, nici pe Facebook, nici celorlalți care m-au sunat să mă întrebe, dar am făcut niște filmări pentru emisiunea Mămici de Pitici cu Lipici și o să vedeți foarte multe lucruri interesante săptămâna asta. Duminica plec în vacanță cu Isa pe Coasta de Azur. E locul în mare merg de peste 25 de ani în fiecare an. Noi împreună am fost și când, mă rog, au fost perioade mai tensionate între noi doi. Pentru ea am fost împreună atât de mult cât s-a putut, adică nu i-am lipsit cu totul niciodată. Cred că secretul meu este că nu m-am luat niciodată după părerea altora, nu am trăit niciodată după gura lumii și am făcut întodeauna numai ce am simțit eu că trebuie să fac. Asta m-a ajutat foarte mult să rămân eu însămi.„, a declarat Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: