Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a slăbit 15 kg. La ce greutate vrea să ajungă: „Nu mă opresc aici!”

Oana Roman a slăbit 15 kg. La ce greutate vrea să ajungă: „Nu mă opresc aici!”

Oana Roman zambeste

Oana Roman pierde tot mai mult în greutate, la cei 44 de ani ai săi. Vedeta a slăbit 15 kg în ultima perioadă, dar nu se oprește aici. Ea vrea să ajungă la o greutate și mai mică, printr-o anumită dietă, pentru că sport nu are voie să facă.

Oana Roman, pusă pe slăbit

Oana Roman slăbește tot mai mult. În ultima perioadă a pierdut 15 kg, dar nu vrea să se oprească aici. Vedeta spune că va reuși cu ajutorul unei diete inventate de ea, pe care evită să o recomande, deoarece fiecare organism reacționează în mod diferit.  Mai multe, ea recunoaște că apelează și la aparatele de remodelare corporală.

”E simplu, am început în noiembrie anul trecut o colaborare cu o clinică din Ploiești pentru a face proceduri de remodelare corporală cu niște aparate extrem de performante, practic cele mai performante din lume și, în paralel cu aceste proceduri, am  ținut și o dietă pe care mi-am inventat-o eu singură. Adică nu este ceva ce aș putea neapărat să recomand, în sensul că eu am făcut ce am crezut eu că este ok pentru mine. Și de aceea evit să recomand această dietă. În momentul acesta sunt în discuții cu un nutriționist care să mă ajute să conturez dieta aceasta. În mare, este o dietă în care am mâncat absolut orice, dar foarte puțin și foarte rar. Cam asta este ideea. Nu mi-am interzis și nu am renunțat la nimic, doar că am redus extrem de mult cantitățile și mănânc practic de două ori pe zi”,  a declarat Oana Roman pentru Click.

De ce nu are voie Oana Roman să facă sport

Oana Roman nu are voie să facă sport după operația după naștere.

”Nu am voie să fac sport, pentru că am probleme din cauza operațiilor pe care le-am făcut după ce am născut. Am operații în zona abdomenului, am plasă, nu am voie să fac sport și să ridic greutăți, așa că atunci a trebui să găsesc o variantă în care să pot slăbi fără să fac efort fizic. Am reușit să slăbesc doar datorită acestor proceduri de remodelare corporală și datorită dietei pe care mi-am impus-o. Iar astfel de proceduri de remodelare corporală sunt geniale dacă le faci cu aparatele care trebuie, nu faci pauze și te duci în mod constant.

Nu. Sub nicio formă nu am ajuns la greutatea pe care mi-o doream. Mai am drum lung de parcurs, o groază. În momentul în care am început aceste proceduri aveam de slăbit undeva la 25 de kilograme și mai am vreo 10 de dat jos, maxim 15 kg. Am dat jos aproape 5 măsuri la haine, 12 cm în șolduri, 10 cm în talie și 12 cm la bust. Pentru că asta fac aceste proceduri corporale, te scapă de minus 5 cm la o ședință” , a mai completat Oana Roman.

Relația actuală a Oanei Roman

Oana Roman recunoaște că relația ei nu decurge foarte bine cu actualul partener, Marius Elisei.

”Ca orice altă relație de cuplu, cu minusuri și cu plusuri, că așa e la toată lumea. Eu, spre deosebire de alții, arăt și atunci când nu este totul roz. Pentru nimeni nu este totul roz tot timpul. Nu cred că e cineva care să fie pe culmile fericirii non stop, de dimineață până seară. În toate relațiile  există plusuri și minusuri, perioade bune, perioade proaste,  coborâri și  urcușuri. Mie mi se pare normal. Din punctul ăsta de vedere eu cred că am cea mai  clasică și normală relație! Cred că 98% din populația planetei are relații așa. Sunt foarte puține cazurile în care există o relație perfectă și armonioasă și cu înțelegere 100% tot timpul. Este o relație ca oricare alta”.

oana roman, marius elisei

Loading...