Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a izbucnit în lacrimi. Le-a spus tot fanilor ei de pe Internet

Oana Roman a izbucnit în lacrimi. Le-a spus tot fanilor ei de pe Internet

Oana Roman a izbucnit în lacrimi

Oana Roman trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. După ce a slăbit enorm în ultimele luni și are o carieră de succes, vedeta se simte fericită alături de familia sa. Recent, fiica fostului premier al României le-a povestit fanilor săi pe rețelele de socializare că a plâns în hohote. La scurt timp, aceasta le-a explicat și motivul!

Oana Roman a izbucnit în lacrimi. Le-a spus tot fanilor ei de pe Internet

Oana Roman a reușit să uimească pe toată lumea cu ultimele apariții. Vedeta a reușit să slăbească enorm, după ce în urmă cu câteva luni a pus un pariu cu o prietenă ca va reuși să slăbească. Se știe că în copilărie Oana a fost marginalizată de cei din jurul ei din cauza kilogramelor în plus, dar acum soția lui Marius Elisei se simte cea mai fericită, având alături de ea o comunitate de urmăritori în mediul virtual.

Oricât de ocupată ar fi, Oana își rupe din timpul ei pentru a-și ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta și-a emoționant fanii după ce aceasta le-a povestit că a plâns în hohote după ce a primit un cadou.

Oana Roman a izbucnit în lacrimi de emoție

De această dată, nu a fost vorba despre ceva negativ, ba din contră, vedeta a vărsat lacrimi de fericire, după ce a primit un cadou și a citit un text frumos scris chiar despre ea. „Azi am primit un cadou. Care a venit cu o urare și un text scris pe Instagram de cea care mi l-a oferit. Este cel mai impresionant și mai frumos text despre mine. Niciodată nu am fost atât de impresionată de ceva scris despre mine. Am plâns în hohote de emoție. Mulțumesc”, a scris Oana Roman la InstaStory.

Invitată în emisiunea lui Mihai Gâdea, Oana a povestit cum a fost criticată în copilărie din cauza kilogramelor în plus. Cu lacrimi în ochi, fiica fostului premier al României, Petre Roman a precizat că ea a fost mereu un copil altfel față de ceilalți. Acum, Oana este căsătorită cu Marius Elisei, având împreună o fetiță minunată, pe Izabela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: